Deilig søndag..  Håper helgen har vært fin! Magnus er i huset og jeg er hjemme og putler litt med jobb på MacBooken. Med dynen i sofaen og kaffe i koppen nyter jeg det.. Hadde egentlig tenkt meg på trening i dag, men jeg sparer det til 6-økten i morgen tidlig. Jeg har forresten laget en ny bakgrunn, og det koser jeg meg alltid med. Det var godt med en fresh forandring og sannelig på tide at julebakgrunnen forsvant, haha!

· Du finner bakgrunnen HER ·

For det det nye året ønsket jeg meg en clean og fresh bakgrunn. Denne gir meg masse “good vibes” og er et fint moodboard for sesongen vi går inn i nå! Når jeg ser på den tenker jeg på inspirerende antrekk, søndagsturer i skog og mark, lysere dager, freshere makeup looks, interiør og litt yumminess. Loove!

annonse / sponset

Apropos fresh, jeg har sluttet med vippeextensions. Er det lov å si at det er deilig selvom jeg føler meg naken? Nå pleier jeg vippene med serum og dropper alt av mascara for en periode til vippene vokser seg sterke og fine igjen. Men en fin manikyr derimot – det er og forblir min guilty pleasure. Jeg fikset dem på fredag hos Just trendy nails, og synes rosafargen var så delikat og fin. Et friskt pust i mørke januar!

Ønsker dere en myk og fin søndag 💫

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “A little something
for your screen

 • Marie

  Takk for ny bakgrunn! Elsker den 🙂

 • V

  Herlig med ny bakgrunn! Får vi se mer fra huset og oppussingen? Det er så gøy å følge prosessen <3

 • Herlig bakgrunn, finfine negler og gøy å høre at du har sluttet med vippeextensions! Jeg synes personlig at naturlige vipper med litt mascara er mye penere enn extensions, men det er helt smak og behag og opp til hver enkelt! Gleder meg til å høre hvordan du synes det er å gå uten fremover!:*<3

  https://siljealice.com

 • Solveig

  Så fine beslag/dørhåndtak du har! Hvor er de fra? Hilsen Solveig

 • Katrine

  Hei, skal du slutte å blogge eller bare trappe ned?
  Jeg pleier å titte innom her et par ganger til dagen, men det er jo sjeldent mer enn et par innlegg i uken.
  Hope all is well <3

 • Alma

  Hvorfor valgte du å slutte å blogge? Midt i en spennende interiørprosess med masse å skrive om… Her inne holder det å besøke en gang i mnd for potensielt nye 2-3 innlegg

 • Hege

  Hvor går du inn for å lage personlige bakgrunner? Jeg har også lyst å lage min egen <3

 • Oda

  Savner litt hyppigere oppdateringer her inne! Gjerne også litt mer om deg og hverdagen din, ikke bare “en oppskrift”, “en bakgrunn”, en liste her og en topp ti-liste der – hvis du skjønner hva jeg mener? Misforstå meg rett, det er fantastisk kvalitet på alt du leverer (over alle plattformer) – savner bare litt mer av deg! 🙂

 • Du tar så fine bilder! Bruker du kamera til å ta alle bildene, eller bruker du bare mobilen? Mener du har snakket om det før men finner det ikke🙈🙈

Comments are closed.

Translate