Finnes det noe mer inspirerende enn å starte 2020 med nye planleggere? Jeg skaffet meg disse i god tid før jul, og det har kriblet i fingerspissene etter å drodle i dem. Jeg har en for generelle to-do’s og jobbplaner i året som kommer, en for trening og velvære (er viktig å prioritere det også..!) og selvsagt en for Mäele. Ved å holde disse tre aspektene i livet adskilt, blir jeg automatisk mer organisert både på papiret og i hodet. Dager jeg føler meg overveldet og stresset skriver jeg alltid ned alt jeg tenker på før jeg “sorterer” tankene til to-do’s og want-to-do’s i notatbøkene mine. Da føler jeg meg automatisk mye bedre og lettere til sinns! Det handler om å flytte alt man grubler på bort fra tankene og ned på papiret. Let it go, let it goo!

.. Jeg har blåst støv av affirmations kortene mine også for ekstra inspirerende vibber i 2020!

.. Denne mandagen startet grytidlig og 5:00 spratt jeg opp av sengen (not, det var faktisk et mareritt og jeg slumret i evigheter). Men så fort jeg hadde hoppet i treningstøyet og kommet meg i bilen kjente jeg at mandagsgnisten sakte men sikkert ble tent. Jeg hadde meg en morgenøkt på Barry’s med en venninne, og la meg si deg en ting: å være ferdig trent klokken 07:00 var verdens beste følelse! MER av det fremover.

Håper dere har fått en god start på uken og at dere har det bra. Sender gode vibber deres vei!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Organizing my
mind (and life)

Comments are closed.