Reklame for eget klesmerke ·

The suit of my dreams

Suit: Mäele (coming FW20)
Turtle neck: Zara

En fin hverdagsdress er et must have i min garderobe, og i Mäele sin høstkolleksjon 2020 slipper vi noe som i mine øyne er den perfekte hverdagsdressen. En oversized blazer som er behagelig å bevege seg rundt i når man gjør ærender, og en dressbukse som sitter som et skudd. Den ultimate “girlboss” looken! Jeg var i det kommende, nye nabolaget vårt i dag og Cath knipset noen bilder av meg i dressen for første gang. Stas!

.. Det var forresten så koselig å klikke seg inn her i dag å lese kommentarene deres. For noen gode mennesker dere er. Setter sånn pris på dere alle sammen! Håper starten på uken deres har vært bra. Om ikke? Skru på Idol i kveld, ta på comfy home-wear, tenn lys og nyt resten av kvelden. Det gjør susen ♥

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Not everything is
black and white

Comments are closed.

Translate