Jeg har virkelig funnet tilbake til treningsgleden den siste tiden, og derfor får jeg automatisk lyst til å fylle kroppen med sunn, god og næringsrik mat. Er det ikke rart hvordan det er? For når jeg er i en dårlig treningsperiode derimot, da er kostholdet også ofte dårlig. “Da betyr det ikke noe, uansett”.. Jeg blir motivert av å være motivert! Og akkurat nå er disse rundstykkene det beste jeg vet å lage. Til og med M har fått dilla, og sier at “han aldri skal spise rundstykker fra butikken igjen”. Det får vi nå se på, men…

Jeg har delt denne oppskriften før, men nå begynner det å bli noen år siden sist. Røren smeller du sammen på få minutter, og den krever ingen form for heving. Du har med andre ord rykende ferske rundstykker klar på under en halvtime! Og det beste av alt? De inneholder alt kroppen elsker til frokost: havregryn, egg, cottage cheese og frø. Blir det bedre? Med deilig pålegg er dette en vinner på frokostbordet.

Ingredienser:

4 store egg
375 g havregryn
375 g cottage cheese
1 teskje bakepulver
En klype salt
Sesamfrø

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bakebolle, og bland lett med en stavmikser. Form runde rundstykker med hendene, dryss litt sesamfrø på toppen, og stek på 220°C i 15-20 minutter til de får en gylden farge.

.. Toppes med ditt favorittpålegg! Taffelost kan anbefales… Mmm

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “De beste, sunne rundstykkene

 • Gabrielle

  De så nydelige ut! Nam!

 • amalie

  Hei Eirin! Du er så flink og inspirerende. elsker både bloggen og instagramkontoen din. Men skulle ønske du var enda litt mer aktiv på YouTube, mer sminkevideoer, renserutiner, morning/kveldsrutiner, en dag i ditt liv, bli med meg på trening, hva du har handlet osv er så gøy.

 • Louise

  De så kjempegode ut! De må prøves med kollektivet 🙂 Hvor mange blir det? Og er eksakt mengde gram viktig (eier dessverre ikke gram måler..)?

 • Julie

  Er så spent på om det kommer noen oppussings oppdateringer snart 🤗

 • Jeanette

  Jeg lager noen lignende rundstykker, men bruker havremel og kesam i stede. Da slipper man at de blir så tunge og kompakte. Cottage cheese i rundstykker er bare ekkelt synes jeg. Er alltid noen klumper igjen og det takler jeg ikke å spise altså

 • Bell

  Eplegløggen din var supergod!! Lagde dobbel oppskrift i går:D

 • Åh, det så digg med god og sunn mat som er ferdig på 1-2-3! Jeg er veldig heldig som har en bakeglad kjæreste som diske opp med surdeigsbrød titt og ofte, sååå godt! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Hanna

  Hei, Eirin! Kunne du ha delt noen treningsplaner eller liknende? Trenger sårt inspo!

 • De så kjempegode ut👍

Comments are closed.

Translate