Energikuler er godt, og endelig har jeg knekt koden – så gode som disse ble har de aldri vært tidligere. Hemmeligheten er kaffe. En fantastisk kombinasjon med smaken av sjokolade! Liker du ikke kaffe? Fortvil ikke. Da kan du fint bytte ut mengden med kokosolje istedenfor. Disse ryker fort her hjemme! Mmm..

20 dadler
3 ss sterk kaffe
5 ss kokosolje
2 dl havregryn
4 ss kakaopulver
2 ts vaniljepulver
2 klyper havsalt

Kjør alle ingrediensene på fyll styrke i en foodprocessor til du får en skikkelig kremet, myk og fin konsistens. La blandingen avkjøle seg i 10 minutter før du lager kuler og ruller dem i det du måtte ønske: kokosmasse, kakaopulver eller hakkede nøtter er veeeldig godt. Oppbevares i kjøleskapet!

Previous Post

4 thoughts on “Monday treats: energikuler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate