På ønskelisten min til jul stod et par chunky Dr Martens boots. De er mine øyne de perfekte skoene til sesongen vi er i nå og passer til absolutt alt! Både jeans og strømpebukser. Modellen heter Quad 2976.

.. Jeg kjøper sjelden sko. Det er liksom det siste jeg har dilla på, og når jeg først går til anskaffelse av et par bruker jeg dem til sålen faller av. Har på følelsen at disse blir klassikerne i skoskapet fremover!

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “These boots were
made for talkin’

 • Christine
  Så fine sko!
  Har sett det siste året at du ofte bruker blazer. Håper du kan lage et innlegg om dette, både om hvordan du kombinerer dette, hva du ser etter når kjøper en blazer etc.

 • Christine
  Så fine sko!
  Har sett det siste året at du ofte bruker blazer. Håper du kan lage et innlegg om dette, både om hvordan du kombinerer dette, hva du ser etter når kjøper en blazer etc, kanskje linke til noen fine alternativer

 • Superkule! Jeg har et par old school Dr Martins som jeg har hatt i over 10 år, så disse har du nok lenge! 😀
  PS: De kan være et lite mareritt å gå inn, men vær tålmodig, så har du supergode sko det neste tiåret! 😛

  https://siljealice.com

Comments are closed.