Reklame│ Mäele ·

Fine, gode desember.. Til tross for at kalenderen min er markert i rødt så langt øyet kan se frem til julaften, nyter jeg hvert eneste minutt av denne førjulstiden. Selv om ting er hektisk med alt som skal ordnes før jul, koser jeg meg liksom med det. I år føler jeg at jeg har vært flink til å kombinere to-do’s med want-to-do’s og dette er den beste desember måneden jeg har hatt i mitt liv! Jeg har for første gang på mange år rukket å se de utallige julefilmene, bakt en hel haug med ting, tilbragt tid med familie og virkelig prioritert kosen i de smutthullene som har vært ledig i kalenderen. Det er jeg så glad for! Føler meg glad inn til hjerteroten.

Âme Wool Coat: HER
· · · · · · · ·

I dag har jeg hatt boksignering, og det var veldig hyggelig at M ville bli med meg også. Etterpå tuslet vi litt rundt i butikker og handlet gaver til pakkeleken vi skal ha på julebordet med naboene på fredag. Herregud som jeg gleder meg til det! Årets beste julebord med verdens beste mennesker. Etterpå møtte vi Maren og Chris over middag, før vi kjørte hjem og landet på sofaen. Nå har jeg tent lys, dempet belysningen og tatt meg et glass rødt! Etterpå skal vi ha et aldri så lite pakkeverksted, og i morgen er det duket for en ny boksignering på Norli, Lagunen klokken 18:00. Håper du vil ta turen å hilse på! Det hadde vært koselig.

.. Ellers må jeg si at Mäele har gitt meg en ny gnist i livet. Fy søren som jeg koser meg med det! Har så mange drømmer og ideer at jeg får nesten ikke sove om nettene. På fredag mottar jeg prøver til SS20 kolleksjonen og jeg klarer nesten ikke vente!!! Også blir jeg så glad for den fantastiske feedbacken jeg får av dere. Har ikke ord.. Vel, nå skal jeg klappe igjen MacBooken for i dag. Håper dere klarer å nyte førjulstiden mellom slagene – før man vet ordet av det er julen over. Sender dere mange gode ønsker og en stor klem!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Ho ho ho
and stuff

 • Spennende tider fremover! Jeg gleder meg veldig til å følge med på både deg og Mäele, det er så GØY! 😀 <3
  Ønsker deg en fortsatt finfin førjulstid!<3

  https://siljealice.com

 • Mia
  Hva skjer med renoveringen av huset dere kjøpte?

 • Silje
  Nyyyt desemberdagene! Hvordan går det med husrenoveringen? Lenge siden du har oppdatert om det, er så spent på å høre!

 • Nina
  Kan du ikke forklare denne pakkeleken??? Virker jo så gøy!! Og trenger virkelig tips selv til romjulsparty…. <3 <3

 • Irene
  Hei på du. Nå venter jeg bare på skjorten fra Maele .julegave til meg selv..Wii gleder meg og god jul til deg.

Comments are closed.