God søndag i julestria. Her går det i pakkeverksted og hjemmelaget gløgg for øyeblikket! I morgen bærer det hjem til jul, og nå gjenstår de siste forberedelsene før skuldrene kan senke seg. I går var Magnus og jeg på julekonsert med Kurt Nilsen og jeg har fremdeles frysninger! Dette er vårt tredje år, og da regnes det vel som en tradisjon. Billetter til neste jul er allerede bestilt. Nå er liksom ikke desember det samme uten!

Jeg pakker julegaver og Billy åpner dem igjen. Lille rakkefanten av et julemirakel!

I kveld skal jeg ut å spise, på julemarked og kino med mamma og min lillesøster. Såå koselig!

Søndagen her hjemme startet rolig med kaffe i sengen og Snekker Andersen på TV’n. Billy derimot, han var mest opptatt av å gi bamsen juling. Nå skal jeg hoppe i dusjen å dra på senteret før jeg skal møte gjengen i byn! Jeg har helt glemt å kjøpe fyll til julesokken til M… Man blir vel aldri for gammel for det, haha!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Pitte lille
julaften

Comments are closed.

Translate