Jeg får sommerfugler i magen og kriblinger i føttene hver morgen. Jeg elsker å stå opp tidlig slik at jeg kan nyte morgenmørket med levende lys, God morgen Norge og dagens første kopp med kaffe og havremelk. Det er rett og slett helt magisk! Også må jeg ikke glemme pakkekalenderen fra mamma.. Såå koselig!

Morgenstunden er hellig, og min lille me-time før dagen kickstarter. Jeg elsker å bla i KK Jul og Vakre Hjem & Interiør julespesial. Det er hygge! Jeg fikk faktisk en dame til å strikke julegenseren i det ene magasinet til meg nå nylig, og den ble skikkelig fin. Jeg fant henne via woolit.no som er et helt genialt konsept, når man ikke har tid eller kunnskap til å gjøre det selv. Tre uker senere var den min. Jeg skal vise dere den snart!

Juletreet glitrer så fint i mørket… I går kveld leide vi «Hjelp det er Juleferie» på Viaplay, og deretter så vi Hjemme Alene på Tv3. Da kjente jeg at julestemningen kom! Tenk at det bare er to uker til julaften.

.. Nå er planen å jobbe noen timer, før jeg skal ut å handle julegaver. Ingredienser til kveldens bakst må jeg også handle inn. Magnus fyller 30 år i morgen, og som hvert år ønsker han seg langpanne sjokoladekake med kokosstrø! Hehe.. Vi skal feire bursdagen hans på fredag med en god vennegjeng, og han har leid samme suiten som jeg hadde booket til surprisen i fjor. Det gleder jeg meg skikkelig til! Hipp hurra!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Christmas
morning magic

 • Vilde
  Hei skjønne! Lurte på hvordan dere gjør det når dere feirer bursdag på hotell. Spør dere hotellet på forhånd om det er greit med ekstra gjester på rommet, eller går det fint uten? Tenker å feire min egen dag på hotell skjønner du, og er litt i stuss på hva jeg skal gjøre hahah🥴 Klem<33

 • beate nilsen Lode
  Nydelig juletre ❤️🤩
  Hvor er topp stjernen fra?
  Klem

 • Det juletreet ditt altså, det er helt magisk vakkert! 😀 <3<3<3

  https://siljealice.com

 • Eirin Christine
  Hei! Jeg lurer på om du kan huske hvor de sløyfens i sølv/glitter på juletreet ditt er ifra? De er så fine!

Comments are closed.