Reklame for Mäele ·

1. Skriv ut denne listen min før du starter på julegavene. Fyll inn hvem du skal kjøpe til, ideer til gaver, samt budsjett. Da har du god oversikt fra starten av. Har du allerede begynt, kanskje? Good job! Da fyller du bare inn de du allerede er ferdig med. Da snakker vi svart belte i julegaveshopping!

2. Desember er travel, men heldigvis holder kjøpesentrene søndagsåpent hele julen. Legg opp gavehandelen til helgen og gjør en koselig greie ut av det! Dra med en venninne, ta kaffepause på et bakeri og nyt. Det skal være gøy å handle julegaver! Ikke gjør som M og vent til julaften (…) haha.

3. Mens du allerede er på julegaveshopping, stikk innom Lagerhaus eller H&M Home. De har superfint gavepapir og diverse dekor man kan pynte pakkene med! Her finner jeg alltid mye fint..

4. Ikke gjem bort julegavene du har kjøpt. Pakk dem inn med en gang og legg de under juletreet ditt før den store dagen! Ikke bare slipper du unna siste-liten-pakkestress på julaften, men det ser også superfint ut!

5. Bruk naturlig dekor. Om du har ekte juletre inne eller en fin gran utendørs – klipp av noen grener og fest på pakkene rett før julaften. Da blir de ekstra stemningsfulle og lukten av gran er jo bare magisk!

6. Hjemmelagde julegaver er alltid stas. Denne gløgg-oppskriften er helt nydelig og jeg lager den hvert år!

Du trenger: 4 dl solbærsirup, 5-6 dl vann, 1 l eplejuice, 4-5 ferske skiver av ingefær, 10-12 nellikspiker, 2 kanelstenger, en halv sitron (skjært i skiver), samt saften av den andre halvdelen.

Slik gjør du: Bland sammen alle ingrediensene og gi dem et lett oppkok. Smak til mengden solbærsirup og vann etter smak og behag. La gløggen stå å trekke 10-30 minutter og sil av krydderet. Serveres med rosiner og hakkede mandler. (Gir ca. 2 liter) Kjøp glassflasker hos Lagerhaus, og heng på en personlig til/fra lapp.

7. Hvis du virkelig vil kapre årets julegave  – enten til deg selv eller en du er glad i; verdens fineste biker jakke fra Mäele! Dette er en tidløs garderobeskatt man vil ha glede av i mange år. Du finner den HER!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “7 tips til årets julegavehandel

 • Anja
  1. Støtt gjenbruk og kjøp julegaver second hand fra f.eks. Finn.no, Marketplace eller Fretex. Bra for miljø, lommeboka og hjertet 🙂

 • Ah, naturlig dekor, det er så fint! 🙂

 • Maren
  Åhh den skinnjakka ✨✨🥰 På min ønskeliste✨✨
  Lurte på hvor den sorte blusen du du hadde på instastory er fra??
  Mener jeg har sett den på Nelly,men finner den ikke?? Har du link?❤️🤗

 • Jeg gleder meg supermye til å pakke inn årets julegaver, det er virkelig noe av det beste med hele desermber og gir meg julestemning i bøtter og spann! 😀 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.