Jeg husker jeg lagde en “DIY” akkurat som dette for to år siden, men nå var det på tide med en ny julekrans da min gamle begynte å synge på siste verset etter hardt ruskevær. Sist pyntet jeg en kunstig krans, men i år bestemte jeg meg for å gå for en ekte. Det ble så mye finere! Kransen har jeg ikke laget selv – den kjøpte jeg på Plantasjen. Pynten og lysene derimot, det festet jeg på med ståltråd på under 15 minutter. fint!

CHRISTMAS AT FIRST SIGHT
· · · · · · ·

Alt av dekor kjøpte jeg på Plantasjen. Sørg for at lysene du kjøper tåler å være utendørs (det står på pakken). Jeg festet forresten delen av lyslenken med batterier bak kransen, ved å surre ståltråd rundt.

.. Det er så koselig utenfor om kvelden når lysene fra kransen og juletreet stråler i mørket!

Det er ekstra stas med ting man har laget selv…
Kanskje et lite prosjekt du kan bryne deg på i helgen?

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Hjemmelaget
dørkrans til jul

Comments are closed.

Translate