Inneholder en annonselenke ·

1. Først og fremst, jeg har klikket hjem verdens fineste festkjole. Jeg har et elsk/hat forhold til paljetter, og jeg klarer ikke helt sette fingeren på hvorfor. Kanskje fordi det er sykt irriterende å gå med, men samtidig er det liksom verdt å holde ut en kveld når det ser SÅ bra ut. Lange ermer og høy hals. I LOVE IT!

2. Jeg har laget middag for første gang på en uke. Det er vel et tegn på at stressnivået begynner å dempe seg? Har ikke rukket å tenke på mat engang. Har typ spist boller fra fryseren og skyr til alle måltider. Men, ovnsbakt laks, grønnsaker og mango med hasseldorf poteter stod på menyen i dag og det var så sykt godt!

3. Jeg har begynt å abonnere på British Vogue. Det har jeg tenkt på lenge, og nå har jeg endelig fått første utgaven i postkassen. Tips: bygg magasiner i høyden og plasser et pent duftlys på toppen. Skikkelig fin innredning! Eller – har du mange nok, kan du lage verdens kuleste nattbord. Se på Pinterest.

4. Mäele sin andre kolleksjon begynner å bli klar, og jeg er helt i ekstase. Herregud som jeg koser meg! Føler jeg har fått en ny livsgnist og får nesten ikke sove om natten. Det er takket være dere at vi overlever til en ny kolleksjon, og jeg bøyer meg i støvet av takknemlighet. Gleder meg sånn til å vise dere.

5. Har fremdeles dilla på glitter eyeliner, som dere ser. Must-have i sminkevesken til julebordsesongen!

6. Noe jeg ser frem til: helgen. Da skal jeg koble helt ut å plukke ut ting fra «nice to do» og ikke «need to do» listen min. Jeg gleder meg til å kjøpe en liten julegran til inngangspartiet, henge opp julekransen min på døren, sette opp juletreet og bare.. Gjøre det skikkelig koselig her hjemme! Får sommerfugler i magen av å tenke på synet av juletreet som lyser opp i mørket, når jeg tusler inn i stuen på morgenkvisten.

7. Jeg har fått en ny favorittsang: Bruises – Lewis Capaldi. Gråter til den på full guffe i bilen som en galning. Jeg er ikke lei meg altså, men innimellom er det godt å lette på trykket. Som Helsesista sier – skylle øynene med kjærlighet. Men der igjen, jeg er en følelsesmessig løs kanon. Er det normalt å bli rørt av alt? Haha..

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “7 randoms på
en torsdag

Comments are closed.