annonselenker ·

Black Friday! Overlever dere galskapen i dag? Jeg hadde egentlig ikke planlagt å handle noe på Black Friday, men da en fugl hvisket i øret mitt at Rum21 (min favoritt interiørbutikk på nett, as you know) hadde inntil 50% rabatt måtte jeg bare slå til. Jeg trenger i hvert fall ikke forlate huset for å gjøre kupp!.. Jeg har nemlig ønsket meg Sarfatti lysekronen fra Flos til huset, og i dag var dagen. It’s mine! Eller, ours. For Magnus digger den også! Elsker hvordan de har innredet med den på bildet over. Har aldri tenkt over at man kan “senke” taklamper på den måten – sykt kult! Ellers “måtte” jeg klikke hjem litt nips. Blant annet nedtellingslyset til jul (så fint!), julestjernen med gulldetaljer, og de søte små juletrærne til å henge på grener i en fin vase.

Flos Sarfatti taklampeXmax car│ Tree decoration (svart), (hvit)Duftlys med nedtellingBestikk i messingJuletrematteJulestjerne Menu bordlampe Gubi stol, beige Vogue mediabenk

· · · · · · · ·

Mye fint, ikke sant? Vel, nå tar jeg helg! Gleder meg til å sjekke inn på søndag – 1. desember ✨

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Drømmelampen er endelig min…

 • Natalia

  Mye fint her!
  Har et spørsmål som ikke angår innlegget, håper det er greit: vet du når Rêveuse-kjolen fra kolleksjonen din vil være tilbake på lager? Skulle gjerne fått fatt i den, den er jo så fin 🙂

  • Hei Natalia! Den kommer på lager i starten av januar 🙂 Men anbefaler deg å trykke på “notify me when in stock” i nettbutikken, i tilfelle det kommer noen returer <3

 • Helene Charlotte

  Den lampa var dødskul! 🤩 herlighet håper du deler enda mer av det nye huset deres, gleder meg til å se!! Du har virkelig øye for interiør ✨ Ha en fin helg vakre du <3

 • Benedicte

  Hvordan går oppussingen i huset? Lite å se derifra for tiden! Så gøy om du vil dele litt mer 🙂 Lurer også på hvor det fluffy beige teppet i stuen din er fra?

Comments are closed.

Translate