.. Nå er det bare 6 dager igjen til desember, og jeg klør i fingrene etter å dele juleinnlegg. Så, da tenkte jeg – det er vel lov å skrive et “dette gleder jeg meg til” innlegg? Her kommer en liten håndfull av små gleder.

#1. Blåse støv av “Desember” spillelisten min! Jeg er nær å spille av en julelåt om dagen, at jeg vurderer å legge meg selv i håndjern. Men, i år har jeg faktisk klart å holde meg og da klarer jeg meg seks dager til!

#2. Spise frokost med kakao til, mens en koselig julefilm snurrer på TV’n i bakgrunnen. Åååh!

#3. Jeg gleder meg til snøen og frosten legger seg. Da er det så magisk å gå på tur i den fine turløypen vi har rett utenfor døren! Synet av Billy som går bananas i løssnø er det beste som finnes.

#4. Jeg gleder meg til å feire desemberbarnet mitt! Eller, barnet kan vi vel egentlig bare sette strek over. Magnus fyller nemlig 30! Holy moly. Han kommer til å tvinge meg til og fjerne dette fra bloggen. MEN! Det er jo veldig koselig, da. Husker dere denne surprise videoen jeg lagde i fjor fra bursdagen hans?

#5. Jeg gleder meg bloggens O’store juletradisjon gjennom 7 år. Dele julebakgrunn med dere, selvfølgelig! Jeg har allerede begynt på den… Klarte bare ikke holde meg. Elsker at dere fremdeles setter like stor pris på det! Er jo så hyggelig med litt julestemning drysset overalt.. Ja, til og med på dataen. Coming soon!

#6. Jeg gleder meg til å tusle rundt i den hjemmelagde julegenseren min!

#7. Også gleder jeg meg selvfølgelig veldig til den kjære tradisjonen jeg har. Fylle inn julens minner i minneboken! Denne kommer jeg til å være glad for om noen år… Alle julens minner samlet på ett sted!

#8. Jeg gleder meg til nyttårsaften. Da skal vi på hyttetur til Geilo med et vennepar! Ser sånn frem til å stå på ski igjen, lage julemat i hytten, spille spill, gå i ullundertøy dagen lang, tilbringe kvalitetstid med gode venner, nyte synet av glitrende fyrverkeri.. Alt faktisk! Bare koble ut å nyte de siste dagene av 2019.

#9. Og såklart, mest av alt gleder jeg meg til å pakke julebaggen før jeg setter kurs hjem til mamma og familien for å tilbringe julens kjernedager. Får sommerfugler i magen av å skrive dette, jeg ♥️

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “Dette gleder jeg meg til i desember

Comments are closed.

Translate