Herregud, it’s the best time of the year! Tenk at det er 1. desember i dag mine venner. Yndlingsmåneden min gjennom hele året! Jeg håper dere titter innom her daglig denne måneden, for påfyll av julestemning, tips, triks og moro. Nå skal vi virkelig kose oss! I dag kommer mamma ut til meg for å hjelpe meg med juletreet. Dette har jeg virkelig gledet meg til, og jeg ser frem til å vise dere det ferdig pyntet. Nei – nå er jeg så giret på å komme i gang med ting jeg vil gjøre denne måneden, at jeg må rett og slett bare hoppe rett over til listen. Ready, set go! Her kommer 10 ting jeg vil gjøre i desember, og jeg blir SÅ glad om du vil legge igjen noen punkter du også. Ekstra julestemning for alle til inspirasjon! Jeg elsker å lese deres to’dooos.

 

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Jeg er enda ikke for voksen for pakkekalender i følge mamma. Og det er jeg sjeleglad for! Det vekker så mange barndomsminner at jeg blir helt varm i hjertet. Til og med da jeg studerte i New York sendte hun meg det! Sååå koselig, årh.. I dag kommer hun ut med alle 24 pakkene til meg, og jeg gleder meg så! Men, en ting jeg vil gjøre? Det er å finne en skikkelig fin måte å henge dem alle opp på her hjemme. Ty litt til kreativiteten rett og slett. Jeg tar gledelig imot DIY-tips!

2. Dra på julemarked med kjæresten og venner. Det er det koseligste! Ta på lue og votter, tusle rundt i de søte bodene, hogge tennene i et kandisert eple og bare nyte den deilige julestemningen. Snøfnugg i magen!

3. Være tidlig ute med julegavene. Men det sier jeg for så vidt hvert år! Denne gangen mener jeg det. Jeg skal ta meg en tur til byen å kose meg med det. Plugge julesanger i ørene å tusle rundt på jakt etter skatter!

4. Da jeg pakket opp julepynten i morges (får man en hyggeligere måte å starte årets første julemorgen på, egentlig?) blåste jeg støv av Julens minnebok. Denne fyller jeg jo med tekst, bilder og minner hvert år, og under punktet “huskeliste til neste jul” la jeg merke til noe. De siste tre årene har jeg skrevet akkurat det samme. Blant annet; “nyte mer, stresse mindre. Ikke spare på de beste julefilmene (plutselig er det for sent), bake mer julebakst, bli flinkere til å nei – gjør det du har LYST til. Desember er for kort!”. Og disse tre punktene skal jeg virkelig ha i bakhodet i år.

5. Dra på julekonserten med Kurt Nilsen. Det finnes ingen bedre måte å ringe julen inn på! Dette har blitt en juletradisjon jeg verdsetter høyt.

6. Ha julebord med verdens beste vennegjeng – også kalt naboene mine. Dette har jeg i grunn gledet meg til helt siden i fjor. Herrefred som jeg elsker den gjengen! Fullt bord med julemat, gløgg, rødvin i glasset, hæla i taket og pakkeleken. Det blir faktisk ikke bedre enn det.

7. Bake den beste familie oppskriften jeg vet om – mormor sine magiske kakemenner. De er SÅ gode! Men de forblir i familien, sawiii…

8. Generelt vil jeg bare være mye hjemme, haha. Er det rart? Men det er virkelig det koseligste jeg vet i juletider! Er så fint her med det gigantiske juletreet, pynt generelt, levende lys, varme og hygge. Med verdens beste gutter, så klart. Magnus og Billy!

9. Våkne opp på julaften hjemme hos mamma, nappe julesokken av håndtaket som på mystisk vis har havnet der gjennom natten, dra dynen inn i sofaen, samt se Tre nøtter til Askepott med verdens beste lillesøster.

10.. Apropos lillesøster! Jeg vil også invitere henne ut til meg på en heidundranes overnatting en dag i desember. Da skal julestemning-barometeret skytes til værs! Hjertepysjene skal på, pusesokkene dras opp til knærne, nisseskum skal inntas til det tyter ut av ørene på oss, og julefilmer skal snurres hele natten lang. GLEDER MEG! Nei huffameg, denne måneden blir fin. Så fin man bare gjør den til selv!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i desember

 • Fride
  Hvilke redigerings app bruker du?❤️

 • Kaja
  Kan du dele årets wishlist?😇✨

 • Guro
  Gleder meg til å følge deg gjennom favorittmåneden. Du kan det å lage julestemning❤️ Jeg skal:
  🎄 se alle julefilmene jeg har på listen
  🎁som alle andre år skal jeg bruke god tid på å pakke inn julegavene. Har hentet masse inspirasjon på pinterest❤️
  ❄️Gjennomføre eksamen og fly hjem til familien🥰 har ikke vært hjemme på 4(!!) måneder.

 • Kjersti
  Jeg ble inspirert av deg så skal kjøpe meg et skikkelig fint album, finne frem gamle juleminner og begynne å fylle på med nye for hvert år! Kjempefin idè, alle yndlingsminnene på ett sted ❣️

 • Vårin
  Hei! Du hadde en veldig fin svart kjole på en annonsepost ang black week for nakd på Instagram. Jeg finner ikke kjolen på hjemmesidene deres, så lurte på om du har du et navn på kjolen, evt en link? 🙂 setter stor pris på svar – begynner å bli stresset for antrekk i julen nå Hehe 😅😂

 • Marte
  Savner update på huset! Skulle det ikke være ferdig innen jul? Gleder meg til å se!

 • Ida B
  Du inspirerer alltid stort i desember❤️
  Mine must do er:
  1. Gløgg – med masse mandler
  2. Bake pepperkaker og pynte pepperkakehus – i år har jeg lyst til å prøve meg på et litt mer avansert, kanskje en liten villa hihi
  3. Tenne masse, masse lys hver kveld
  4. Pakke inn julegaver. Velger meg alltid et tema, også pakker jeg inn alle gavene med de samme fargene og bånd. Er så masse fin inspo på Pinterest!!
  5. Lage min egen adventsstake. Bruker små amarylisløk, mose og kongler feks.
  Er egentlig mange flere punkter på min liste, men prøver hvertfall å virkelig nyte hver dag! Desember går så fort, og om man bare fokuserer på julebordene og avtalene, så mister man jo den magiske stemningen mellom slaga. Hører på julemusikk om morningen, tar litt kanel i kaffen, tenner kalenderlyset og har gjerne Wenches julekalender på i bakgrunn (anbefaler denne fremfor god morgen Norge om man ikke har alt for lang tid før man må ut døra) Også tenner jeg lys og ser en julefilm om kvelden (alle netflix sine cheesy og litt dårlige romantiske julefilmer)❤️❤️❤️

  • Herregud så koselig, NÅ fikk jeg julestemning <3 Tuusen takk for at du tok deg tid til å dele! Håper du får en magisk førjulstid (høres sånn ut) Klem!

 • Jeg skal…. sitte i stua, spise marsipan og høre på julemusikk. Strikke litt julegaver, lese en god bok…. og slappe av mest mulig! 😊

 • Andrea
  Du har så inspirerende blogg 😍 hvilket merke og farge er det på den rød leppestiften?

 • Marie
  Hei💕
  Hvordan får du glitter på bildene dine? Sånn som på det ene bilde i starten av dette innlegget?💕

Comments are closed.