I dag er det nøyaktig 14 dager igjen til desember. Holy moly! Vår tradisjon er å pynte til jul første dag, men det er vel lov å begynne og booste julestemningen med litt lys før den tid? Hvis dere tilfeldigvis skal innom Ikea i nærmeste fremtid dere kjøpe med dere en pakke med pepperkakelys. De er helt magisk!

.. De lukter virkelig nystekte pepperkaker, og jeg kunne ikke dy meg i går kveld. Jeg måtte bare åpne pakken! Da M kom hjem var det første han sa «her lukter det jul!».. Et lite søndagstips fra meg til deg 🎄

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Et lite førjulstips: pepperkakelys

  • Kristin
    Hei
    Så deilig tips på en litt kjedelig søndag. Pepperkakelys må kjøpes🎅🏻🎅🏻🎅🏻Så spent på hva du har jobbet med i lang tid nå. Når sprekker den hemmelige ballongen? Ha en superkos søndagkveld

  • Kristin
    Så supergøy! GRATULERER MED EGET MERKE OG NETTBUTIKK
    Så spennende. Gleder meg til se og høre mer. Masse lykke til🌸🌸🌸

Comments are closed.