Reklame for eget klesmerke

Wow… Dette innlegget har vært en fjern drøm for meg å skrive de siste tre årene. For ja, i hele 3 (!) år har jeg faktisk jobbet med dette bak kulissene. Det har vært beinhardt å stå på egne ben uten hjelp fra noen på noen måter, men gode ting tar virkelig tid. Jeg er så innmari glad for at jeg aldri gav opp. This is Mäele!

Jeg har så lenge jeg kan huske drømt om å designe mine egne klær. Jeg finner ofte plagg jeg liker, men de mangler liksom det “lille ekstra” som får hjertet til å banke hardere. Stilrene hverdagsplagg med vakre og nøye utvalgte detaljer, som kan styles til alle anledninger. Det er noe jeg har savnet i garderoben. Den hvite boyfriend skjorten blant annet? Den har jeg flyttet inn i. Jeg har alltid ønsket meg en oversized boyfriend-shirt med gullknapper. Den er like digg å slenge over på morgenkvisten når jeg trakter morgenkaffen, som den er fin til jobbhverdag og fest. Ah, gleder meg sånn til å vise dere alt! En drøm har gått i oppfyllelse!

Launching at mäele.com
24/11, 8 pm CET

· · · · · ·

Min første kolleksjon designet jeg på papiret for flere år siden, og jeg elsker hvert eneste plagg like høyt – om ikke mer, enda. Det er et prakteksempel på at tidløse plagg er gull å ha i garderoben. Via Mäele sin instagram @maele.wear (uttales mael, så det er sagt) vil jeg denne uken dele hvert eneste plagg før offisiell åpning av nettbutikken på førstkommende søndag. Don’t miss out! Jeg håper dere vil elske det.

Previous Post
Next Post

28 thoughts on “Mitt eget
klesmerke

 • Ingeborg

  Gratulerer så masse! Blir klikket hjem noen plagg før jul nå!!! Viktig med gave til seg selv og 😃😍💛

 • Julie

  Wow så gøy og spennende, du er virkelig flink og inspirerende<3 gratulerer så mye, gleder meg til å se plaggene!

 • Maren

  Weee, dette har jeg gledet meg masse til 😍 du er råå!!!Gleder meg sååå til å shoppe fra nettbutikken! Ser at jeg må vertfall ha den skjorten hihi🙏🏼💫 Har alltid elsket stilen din ❤️ Gratulerer med ditt eget merke😘😃

 • A

  Hva betyr navnet?

 • Sarah

  Gratulerer så mye!! Gleder meg til å se kolleksjonen, du er virkelig en stor inspirasjon og en skikkelig stå-på-jente!

  Heia, heia! <3

 • Sav

  ❤️❤️❤️❤️

 • Julie

  Gratulerer så mye! Gleder meg veldig til å se kolleksjonen😍 Er nok 100% sikker på at alt vil falle i smak, blir nok å klikke hjem en del🥰

 • Jeanette

  Håper klærene ikke kun kommer i små størrelser! Ikke alle passer inn i S og M

 • Malene Martinsen

  Er så sinnsykt stolt over hva du får til og jobber fo, og ha fulgt deg fra start❤️ Jeg gleder meg masse til kolleksjonen og jeg håper at jeg får kapret det meste✨ Jeg gleder meg sånn til og se, gratulerer så mye fine du!

 • Malene Martinsen

  Er så sinnsykt stolt over hva du får til og alt du jobber for, vært så fint å ha fulgt deg fra starten❤️ Jeg gleder meg masse til kolleksjonen og jeg håper at jeg får kapret det meste✨ Jeg gleder meg sånn til og se, gratulerer så mye fine du!

 • Helene

  Gratulerer så mye!! Så utrolig gøy. Gleder meg til å se mer😍

 • Gratulere så mye. Gleder meg til og se hva du kommer med og ikke minst hva jeg kan få hendene mine på ❤

 • Ida

  Gratulerer, SÅÅ gøy! Kommer det skjørtet du har på deg?! Håper det 😀

 • Vilde

  Hva betyr navnet?

 • Evin

  Gratulerer så mye! Gleder meg til å se; men er sikker på at jeg kommer til å elske det <3

 • Sarah

  Gratulerer så mye med eget klesmerke! Jeg gleder meg til å se resten av kleskolleksjonen!

 • Marianne

  Wow!!!😍❤️ GRATULERER i massevis!!😀 Kan garantere deg at mye av kolleksjonen din vil bli klikket hjem her🥰 Elsker stilen din! Herlighet, så stas! Unner deg det virkelig!💕

 • Helene

  GRATULERER! For et stort øyeblikk! Jeg har virkelig troen på at denne kolleksjonen (og de neste) blir akkurat like bra som du hinter til. Du er et forbilde og en stor inspirasjon for oss jenter med en drøm i magen og guts i blodet. Ønsker deg all suksess, Eirín – dette nailer du!

 • Rebekka

  Så utrolig flink du er!!! Kjempefine plagg <3 Kommer du til å si noe om hvordan de er produsert osv? Hvis det i tillegg er bærekraftig blir disse plaggene helt klart satt på ønskelisten i år. Masse lykke til med lansering! Stå på 🙂

 • Martine

  For en utrolig fin kolleksjon allerede bare, elsk <3 Blir nok noen plagg på meg ja.
  Lurte også på hvor de fine øredobbene du har på deg er fra? 😊

 • V

  Så gøy! Klærne ser nydelige ut, så gleder meg til å se hele kolleksjonen på søndag. Hvor mange plagg er det, og skal det komme mer etterhvert? <3

 • Emma

  Congratulations on the collection!! Can you tell about the production of the items? Are they sustainably produced?? 🙂 I really hope so, and you always seem so well reflected and thoughtful, so could not imagine a non-sustainable business coming from you! The world doesn’t need yet another non-ethical produced clothing brand, this is so important!! 🙂

 • Maja

  Okei – dette gleder jeg meg såå til! Du har en så elegant og edgy stil som jeg eelsker, så at du har designet egne plagg er magisk!
  Gleder meg til alt slippes på søndag. Lykke til med lanseringen! 🙂

 • Mona

  Gratulerer så mye med eget merke! 😍 Inspirerende!!!
  Du har så fine ringer, hvor er de fra?

 • Hege

  Gratulerer så mye med eget merke <3 Kan jeg spørre hva Maele betyr? Ordet ser så vakkert ut, så vil tro det er fransk 😉

  • Tusen takk <3 Såklart, Mael er et populært unisex navn i Frankrike og betyr "prince" og "a desire of the finer things in life". Men, jeg ville jazze det opp til noe litt mer feminint og nytt. Til slutt endte jeg opp med Mäele og jeg synes det er skikkelig, skikkelig fint ♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate