God morgen, venner! Denne uken har vært helt surrealistisk. Det er så godt og endelig kunne snakke med dere om klesmerket mitt! Det føles som om jeg har bært på en hemmelighet i evigheter. Før søndagens offisielle åpning av mäele.com er det mye som må klargjøres, og her gjelder det å holde tungen rett i munnen. Hadde bare to-do listen min vært lik Billy sin! Haha.. Han chiller max som vanlig.

Det er forsket og bevist på at hunder virker stress-dempende på mennesker. Når man leker, koser eller klapper en hund frigjør det stresshormoner i kroppen, og det har jeg virkelig fått bevist denne uken! Verdens beste venn i verden. M fikk forresten kontrabeskjed om at han måtte dra ut på jobb for to uker i går, så nå er det bare oss her hjemme. Verdens dårligste timing med tanke på lansering, men – med min fluffy partner in chrime skal det gå bra! Jeg vil forresten benytte anledningen til å takke dere for alle gratulasjoner rundt Mäele. Det betyr ALT for meg, og jeg blir SÅ glad når dere er så engasjerte og støttende! Føler @maele.wear har blitt vår lille familie. Veldig, veldig takknemlig for kjærligheten dere viser ♥

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “My furry
stress-reliever

 • Ida

  Grstulerer så mye med kolleksjonen! Du er superflink og plaggene er bare helt nyydelige! Gleder meg til å se mer<3

 • Åshild

  Hei Eirin!
  Har du noen gode make-up artister og frisører å anbefale i Bergens-området? Jeg skal gifte meg der neste år, og siden jeg er utenbys fra, aner jeg ikke hva som er bra og hva som bør unngås. Blir veldig takknemlig for svar❣️

  • Janne

   Tillater meg å svare, jeg har vært forlover tre ganger og de har blitt sminket i tre ulike sesonger i Bergen. Er ikke i tvil om hvilken som var flinkest!! Ramm av Ramsvik med Julie som frisør. Hun legger ut masse bilder på insta, så du kan sjekke ut der om du vil se bilder (søk opp Julie ramm av ramsvik). Lykke til med forberedelsene!

 • I can’t wait to see your collection! I hope that it will be possible to ship to Poland! Kisses xoxo

 • S

  Du er så FLINK! Jeg gleder meg stort til søndag. De hjelper oss veldig å være litt mer “her og nå” de fine pelsklumpene<3 Bruk det for alt det er verdt i denne hektiske tiden❤😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate