· WELCOME NOVEMBER ·

Holy molyyy! Jeg våknet opp med sommerfugler i magen i dag. Det føles helt merkelig men samtidig godt at vi er i november. Etter at jeg hadde stått opp og satt på kaffe, roper M fra sengen «EIRÍN! Du vet at det er 1. november i dag sant!?» Eh, jaaa… Godt å høre at han kjenner meg godt nok til å vite at det er stas for min del. Haha! Oktober var en helt ok måned. Billy ble jo syk, og det tok meg rett i kjelleren. Så nå dere, NÅ er jeg klar for et nytt kapittel og endelig er det lov å glede seg litt ekstra til jul. Jeg gleder meg til å tilbringe lørdagen i byen, å kikke på alle juledekorasjonene som har kommet i butikkene. Det er så koselig!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Planlegge lanseringen og lage en markedsplan for mitt største prosjekt noensinne. Vi er så nærme nå! Jeg blir nesten kvalm. Siden 2016 har dette vært en drøm, og først nå begynner jeg å nærme meg målstreken. Det er helt vilt og SÅ spennende! GLEDER meg til å dele det med dere, og vise hva jeg har jobbet med.

2. Begynne på årets julebakgrunn. Det er jo så koselig å ha på både mobil og data for å booste stemningen litt! Gleder meg til å dele den i desember.

3. Gjøre en Q&A på bloggen igjen. Nå er det alt for lenge siden! Jeg fikk inn flere hundre spørsmål på Instagram Stories i går, og jeg tenker disse er fine å bruke til dette.

4. Bytte ut bilder jeg har på veggene i leiligheten. Jeg elsker å innrede etter sesong, og nå er det ut med sommer og inn med vinter!

5. Tilbringe minst en av lørdagene (fridagene mine) til å gjøre ingenting og bare ting som faller meg inn. For eksempel plugge musikk i ørene, ta en tur til byen, kikke på julepynt og få ideer, møte en venninne over en hyggelig lunsj og bare nyyte!

6. Trene og vedlikeholde den gode rutinen jeg er i nå. Dere vet jeg er en godtegris (hehh), men den siste tiden har jeg virkelig kjent på at jeg må ta meg sammen. De dårlige matvanene gir meg så lite energi og overskudd! Nå har jeg tatt meg sammen i litt over en uke, og jeg føler meg allerede en million ganger bedre. Det er ekstra fint å se at huden har reagert positivt på det også! Den gløder og urenheter er nesten helt borte. Her kan jeg nok takke treningen også!

7. Gå minst en lengre tur i skog og mark i uken. Cath og jeg fikk blod på tann da vi gikk Ulriken denne uken, og nå skal vi prøve å gjøre det til en fast rutine. Godt for både kropp, hode og sjel!

8. I slutten av måneden vil jeg dra på kino å booste julestemningen med filmen «Last Christmas». Den ser så koselig ut! Jeg går alt for sjelen på kino, men det er jo så koselig.

9. Ordne litt på designet her inne. For dere som ønsker en statisk feed hvor innleggene kommer nedover; trykk på «full feed» i menyen øverst på bloggen. Da får dere alt innholdet nedover som før!

10. Begynne å skrible litt på ønskelisten til jul. Jeg ønsker meg jo deler til juleserviset jeg samler på hvert år, og nå må jeg gå gjennom det jeg har for å se hva jeg kan ønske meg av resterende deler! Det er SÅ gøy å samle på noe man kan ha i alle år, resten av livet.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i november

 • Åh, så spennende med det største prosjektet noen sinne, DET gleder jeg meg til å høre mer om! Spent! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Louise
  Kan du ikke sette full feed sia som homepage?🙈😽 gleder meg også til å høre mer om prosjektet! ✨

 • Elise
  Gleder meg sååå masse til å høre om prosjektet ditt. Du er så utrolig flink i alt du gjør!!

  Jeg kjøpte Hairlust gummies etter du anbefalte det, og jeg er sååå utrolig fornøyd. Gikk på haircare i ett helt år, og merket mer forskjell etter 1mnd med hairlust. Har du noe rabattkode for øyeblikket?? Eller er det mulighet for å skaffe det? Hihi

  Stor klem xx

 • Sigrid
  Eeeeendelig nærmer vi oss jul! Gleder meg så enormt jeg og! Første helgen i advent skal huset pyntes og juletreet opp. For noen år siden begynte vi med levende lys på treet, synes det gir en ekstra fin stemning! Hver morgen, også de dagene vi skal på jobb, tenner vi lysene i treet mens vi spiser frokost fra juleservicet fra Royal Copenhagen.. Like magisk start på dagen hver dag, å spise frokost mens det fremdeles er mørkt ute, se på de tente lysene og høre på julemusikk.. Åå, det er så stemning det! Blir så bra. Hvordan går det med renoveringen av huset? Lenge siden du har skrevet noe om det på bloggen? Håper søndagen din er fin! Klem

  • Åååherregud, så koselig! Jeg fikk julestemning av kommentaren din… <3 Vi fikk dessverre lekkasje i taket, hvilket stoppet prossessen. Men nå er vi i gang igjen! Klem

 • Liz
  Så koselig:) Men Eirin – det er så kjedelig å trykke seg inn på hver enkelt post og vente på at de skal laste +++, gleder meg til du får tilbake vanlig nedover-feed som du hadde før!!

 • Therese
  Gleder meg til å høre om prosjektet ditt 🙂 Lykke til med siste forberedelser!

  Ang. Q&A så lurer jeg på hvor du kjøper/hvilket merke du har på: vanilje protein, proteinpulver med banansmak, vanilje pulver(jeg finner bare vanilje sukker! Haha) og røbet pulver? 🙂

 • Marte
  Kan du lage en liste over julegaveønsker? Trenger litt tips!!

Comments are closed.