· W E L C O M E  O C T O B E R ·

 

Jeg tror aldri jeg har vært så glad for å tre inn i en helt ny måned på lenge. September var ikke akkurat fantastisk, og blanke ark er akkurat det jeg trenger nå. Nå er det offisielt så høst som det kan bli, og jeg elsker det. Blir ironisk nok varm i kroppen av å tenke på kaldere dager og høstkost i fleng! Det er også ganske vilt å tenke på at det bare er to måneder til desember og jul. Hjelpes meg som tiden flyr! Gleder meg allerede til å dra til Illums for å titte på julekuler og pynt, haha. Men inntil den tid skal denne vakre årstiden nytes til det fulle, og her kommer 10 ting jeg vil gjøre i oktober. Del gjerne din liste med meg!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#1. Kjøpe en ny plante. Jeg eier per dags dato én grønn plante, og det er min kjære Strelitzia Nicolai. Ved å følge Belinda Jakobsen på Instagram får jeg lyst til å gjøre hele leiligheten min om til en grønn oase. Altså, jeg kunne sett på videoene hvor hun snakker om plantene sine i flere timer. Blir så inspirert, haha! Spørsmålet er bare – hvilken skal jeg kjøpe? Har dere tips til meg?

#2. Bytte ut gulvteppet i stuen. Nå har jeg hatt det samme teppet i flere år og jeg begynner å bli litt lei. Jeg har klikket hjem et nytt som er ganske så spenstig, og jeg gleder meg til å vise dere det! Mange av dere har spurt meg om teppet jeg har nå flere ganger siden jeg kjøpte det. Derfor vil jeg gjerne gi det bort til en av dere som bor i Bergen! Det eneste kriteriet er at dere kommer og henter det : ) Send meg en mail på eirin-kristiansen@live.no. (Teppet er nå gitt bort!)

#3. Tilbringe en hel del tid i huset. Renovering pågår, og det er så spennende! Jeg skal dele mer med dere veldig snart.

#4. Unne meg et bilde av Brigitte Bardot. Dere ser det bildet i kollasjen over? Jeg måå bare ha det! Til og med M synes det var kult, så da er det vel bare til å kjøre på ettersom det tross alt skal på veggen i huset vårt.

#5. Feire at boken min lanseres med en heidundranes fest! På onsdag skal jeg signere alle bøkene til dere som har forhåndsbestilt, og dere får trolig boken i hendende innen helgen som kommer. Hvor gøy er ikke det? Åh, gleder meg som et barn på julaften! Håper dere vil ELSKE den.

#6. Planlegge en helg i Paris. Jeg skal nemlig dra dit for å skyte kampanjebilder til mitt helt eget prosjekt. KLYP MEG I ARMEN! Herrefred så lenge og hardt jeg har jobbet med dette. Jeg røper alt om det i boken, så dere som får den hjem nå til helgen vil allerede få vite hva det er. Spent på hva dere vil synes!

#7. Prøve meg på nye suppeoppskrifter. Da’ah – supper hører jo høsten til og det er godt å varme seg på. Hygge-mat!

#8. Kose meg med høstens tv-programmer. Ingen uker er like i mitt liv, og derfor elsker jeg å ha noen faste ting jeg kan glede meg til i ukedagene. Farmen, Skal vi danse, Truls ala Helstrøm… Elsker det! Er liksom ikke det samme som serier man har tilgjengelig og kan runde på noen dager. Man må liksom vente på hver episode! Hate/love it, haha.

#9. Ta bedre vare på meg selv. Dette har jeg vært skikkelig dårlig på i det siste, skal jeg være ærlig. Når ting stormer og det er mye på agendaen, nedprioriterer jeg både mat, trening, helse og selvpleie. I oktober skal jeg ta meg selv i nakken å bli flinkere til dette! Har man det bra med seg selv, da presterer man bedre.

#10. Begynne på et nytt strikkeprosjekt – fordi det er hyggelig å bruke noe man har laget selv, og dessuten er det nesten som terapi ✨

Previous Post
Next Post

32 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i oktober

 • Pia

  Lite plantetips:
  Jeg selv har en liten Bonsaifiken i vinduet mitt og elsker den. Jeg har og en stor Monstera, denne liker jeg ekstra godt da grønnfargen er skikkelig forfriskende, og det kommer nye blader hele tiden, noe som er superfacinerende å følge med på, syns nå jeg.

 • Elvira Andersen

  Har bestilt boken din og gleder meg masse! Har også sendt Mail ang. teppet <3 Ha en fin dag!

 • V

  Håper du får en fin oktober-måned! Alltid gøy med nye innlegg hos deg <3 Spent på det nye prosjektet ditt, og ikke minst renoveringen!

 • Maria

  Gratulerer med ny bok, fine Eirin! 😀

  Vet du om e-boken er tilgjengelig umiddelbart etter betaling eller må man vente? <3

 • Sigrid

  Blir så inspirert av å lese dette – høsten er fin!! Godt at Billy er på bedringens vei – forferdelig vondt at han ble syk. Anbefaler en stor fiolfiken, synes de er SÅ kule! Planterommet i gågaten har innen en helt rå en nå, tror du ville likt den!

 • Elisabeth

  Vil anbefale å ta en titt på Etzy for det Birgite Bardot bildet. Jeg kjøpte mitt der, til en mye billigere penge enn på Six Bond Street (som selger det for rundt 5000kr her i Oslo). Kjempefin kvalitet!

 • Gleder meg å få boken din til helgen, håper du snart legger ut fler bilder av renoveringen, elsker interiør og ikke minst inspirasjon, ideer. lurer på hvor du bestiller bilde fra Birgitte b, NETTBUTIKK ?? KLEM fra meg om at du får en fin oktober måned

  • Hei Nina! Det skal det bli mye av i tiden som kommer 😀 Jeg er usikker på hvor man bestiller det på nett, jeg har sett meg ut det som Hjem Kjære Hjem selger i Bergen. Kanskje du kan sende de en mail å høre om de sender? Klem

 • Synnøve Hersvik

  Så mange kjekke planer! Gleder meg til å følge prosessen i det nye huset.
  Hvor er blusen du har på deg fra?:-)

 • Tale

  Hvor er det store bildet til venstre fra?

 • Herlige inspirerende collage!<3 Gleder meg til å følge med på oppussingen i huset, det er gøy! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Kristin

  Hei 🙂
  Kan du lage ett innlegg med alle dine kroppspleie-/velværeprodukter? Nå som vi går mot kaldere tider trenger jeg tips til gode produkter for hud og hår! Så dine favoritter innen for eksempel body lotion, dusjsåpe, barberskum, hårkur, håndkrem osv! Så egentlig dine favoritter eller tips til produkter som kan redde tørr hud og tørt hår i høst og vinter 🙂 Klem

 • Silje

  Anbefaler å kjøpe en Monstera-plante 🙂 Den er kjempelett å holde liv i, og veldig fin!

 • Rikke

  Hei Eirin <3 vil bare si at jeg tenker på deg, og håper av hele mitt hjerte at Billy fortsatt er på bedringens vei. Det har vært så stille fra deg i noen dager nå så blir jo bekymret. Uansett så sender jeg masse gode tanker og krysser fingrene for at alt er bra med både deg og lille skatten. <33

  • Hei Rikke <3 Tusen takk for gode tanker. Han er dessverre ikke frisk enda, og det tar veldig på.. 🙁 Stor klem og god helg til deg <3

 • Kari

  Høres ut som Oktober kan bli en herlig måned 🙂 Vet du om det er mulig å få tak i boken din i England? Bor i London men har så lyst til å pynte stuebordet med den (og lese den selvfølgelig!!)

  • Hei Kari! Hvis du sender en mail til ark kundeservice så ordner de garantert dette for deg <3 Eventuelt hvis noen du kjenner kan sende den til deg? Håper det ordner seg!! Stor klem

 • Isabella

  Bestilte boken din samme dag som du lanserte den, og fikk den i går. SUPERFIN og inspirerende bok<3
  Men ble litt skuffet når vi ble lovet signatur, og min kom uten signatur. Litt skuffende!

  • Ååå, tusen tusen takk Isabella! Men likte ikke å høre at du hadde fått boken uten signatur! Jeg har signert alle som er forhåndsbestilt, så her har det skjedd en feil. Kan du sende meg en mail med ordrenr ditt? Så skal jeg ta tak i dette! Det var en til som også fikk uten signatur…. eirin-kristiansen@live.no er eposten min <3 Klem!!

 • Susanne

  Hei! Jeg elsker boken din!! Men jeg bestilte boken med én gang jeg leste at den kunne forhåndsbestilles (2stk faktisk) og ingen av de var signert:( God bedring til Billy<3

Comments are closed.

Translate