Boken min: HER
Goddess vase: HER
Sylindervase: HER
Lysestake: HER

Denne uken har gått fort, og det føles nesten uvirkelig at det er fredag i dag. På onsdag fikk jeg boken min i hendene for første gang, og jeg satt i 6 timer og signerte bøkene til dere som har forhåndsbestilt. Gjett om det var stas! Ikke for håndleddet, men.. Haha. Ellers har hjemmet fått en liten makeover!

Si hei til mitt nye Dalma teppe! Det er litt heftig, men såå kult. Har aldri sett lignende før! Tror det blir rått i huset med litt roligere interiør. Inntil den tid skal puffen ut og en svart pute inn! Det får bli helgens lille putle-prosjekt. Akkurat nå skjer det litt for mye i stuen for mitt øye. Teppet finner dere her!

Gjett om det var stas og endelig dekorere med min egen bok. Det har jeg gledet meg til!

Denne uken har vært hektisk bak kulissene og det er mange baller i luften. Når jeg først har hatt tid til å finne roen på kvelden har jeg vært litt sånn… Nedstemt? Klarer ikke helt sette ord på det. Har kanskje noe med å gjøre at Billy enda ikke har blitt frisk, og nå har det gått over en uke. Det er skikkelig utmattende og hele tiden være på vakt. I natt kastet han opp tre ganger – og slik går dagene. Ber om at dette er over snart! Vet liksom ikke hva mer vi kan gjøre enn å gi han skånekost og medisiner. Det bekymrer meg at det ikke fungerer som det skal. Likevel skal det sies at han ikke er i nærheten av slik han var forrige uke. Han har masse energi og ser tilsynelatende bra ut! Men det er så rart at han fremdeles kaster opp? Magnus og jeg bytter på å være hjemme med han (våger ikke la han være alene), så i dag blir det bare jeg som skal på fredagsmiddag til pappa. Når kvelden kommer har jeg planer om å koble ut med baking – kan ikke huske sist jeg gjorde det. Det er jo tross alt kanelbollens dag i dag! Verdens beste unnskylding for å svinge seg på kjøkkenet! Hehe..

Previous Post
Next Post