Hjertet mitt. 

De siste dagene har vært som et evig mareritt jeg ikke har klart å snappe oss ut av. Fra natt til onsdag og helt til lørdag trodde jeg at jeg skulle miste deg, Billy. Jeg har aldri vært så knust i hele mitt liv. Lørdag hadde du noe som jeg fikk inntrykk av var din siste sjanse, ettersom du ikke reagerte på behandling. “Han er en liten hund og har ikke mange reserver”. Setningen fikk meg til å knekke fullstendig sammen. Lørdag kveld kom papsen hjem en uke tidligere fra jobb, bare for å være sammen med deg. Det virket som om det gav deg motivasjon til å kjempe – for først da viste du tegn til forbedring. Herregud så glad vi ble.

Billy er fremdeles ganske slapp og pjusk, men blir bedre og bedre for hver dag som går. Dette har uten tvil vært de verste dagene i mitt liv, og jeg kjenner meg helt tom og utmattet. Fingrene sklir ikke like lett over tastaturet som tidligere, og jeg har om mulig ingen inspirasjon. Men, det er vel en naturlig reaksjon. Jeg er i hvert fall sjeleglad for at M er hjemme, slik at vi er to om dette nå. Vi bytter litt på å være våken om nettene, medisinering og dagligdagse gjøremål.

Jeg har fått en hel haug av fine meldinger fra dere, og jeg er så evig takknemlig! Har ikke ord for hvor mye jeg setter pris på det. Nå skal jeg ikke mase mer om dette, men jeg ville bare gi en siste oppdatering her inne også. Nå skal jeg jobbe med å komme meg tilbake i mitt normale mindset. Klem fra oss!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Det kjæreste jeg har

 • Elisa

  ❤️

 • Karoline

  Åh, jeg føler deg sånn <3 Håper han kommer seg raskt! <3

  Søndag for to uker siden våknet jeg av en telefon fra mamma, vår kjære katt gjennom 16 år hadde vært litt slapp gjennom natten, så hun ville bare dobbelsjekke hos dyrlegen, bare i tilfelle. Det viste seg at hun hadde fått full hjertesvikt og det eneste vi kunne gjøre var avlivning med en gang ettersom hun rett og slett led for mye og pga alder. Jeg var ikke hjemme (de bor i Bergen der jeg er fra, jeg bor i Oslo nå), og det var rett og slett ingenting jeg kunne gjøre annet enn å si "OK" til dyrlegen over telefon. Så sjokkerende! Selv om jeg visste at hun var gammel hadde jeg vært hjemme bare tre uker før, og da var hun helt frisk og rask og løp rundt som hun pleide. Jeg var helt i ørske i minst en uke etter dette hendte, og synes fortsatt det er så uendelig trist at jeg ikke fikk tatt farvel. Hadde jeg bare visst at sist jeg var hjemme var siste gang.. Et familiemedlem gjennom 16 år er lenge, selvom det "bare" er et dyr. De blir jo en del av familien!

  Nei huff, tenker på deg og dere, og håper på rask forbedring! Ha en god dag videre <3

 • Eirin

  Så glad det går bedre med Billy – har tenkt masse på dere!! Disse dyrene er barna våre ❤️

 • Camilla Hermansen

  Off fikk helt vondt i sjelen av å lese dette innlegget. Han er en tøffing!
  God bedring til lille Billy.

 • Kristine

  Ååå, fineste Billy! <3
  Masse god bedring til skjønningen!

 • Maren

  Åhh så bra det går bedre med han💕💕💐💋 Lille søte Billy
  Masse god bedring 💕

 • Henriette

  Gode lille nydelige Billy ❤️
  Så glad for å høre at du er på bedringens vei. Er ingenting som gjør vondere i hjertet enn når våre firbente bestevenner ikke har det bra. Har tenkt så masse på dere og så glad for at det går bedre ❤️ Tenker på dere masse

 • Sarah

  God bedring til Billy 💛

 • Jeanette

  Billy <3 Sender varme klemmer, nuss & masse god bedring til lille sterke vennen!

 • Åh, jeg skjønner det sååå godt, at du har vært redd, sliten og utmattet etter en sånn heftig tid!<3 Jeg er bare helt sjeleglad for at det går fint med den lille fluffy vennen!<3 Vi har vært veldig redde for lille Pepper også den siste tiden, med tanke på hundesykdommen og det hele, men det har heldigvis gått bra. Bank i bordet! Ta vare på dere, alle sammen! <3

  https://siljealice.com

 • Kjersti

  💗💗

 • Ida

  God bedring til Billy<3 Sender varme, gode tanker til dere❣️

 • Margrete

  Stakkars liten <3 Har tenkt mye på dere de siste dagene, og jeg er så glad for å høre at han er på bedringens vei! Jeg har en liten maltipoo selv, og hadde blitt sønderknust om noe hadde skjedd med ham. Takk Gud for at veterinæren ikke fikk rett denne gangen. Billy er virkelig en tøffing <3 Sender en god klem til dere <3

 • ❤️

  Milo sender en styrkeklem til Billy❤️

 • Malene

  Tenkt så masse på deg og Billy💞💞💞

 • Sara

  Huff, jeg har vært gjennom det samme og vet hvor grusomt det er. Sender varme tanker, håper det ordner seg <3 klem

 • Håper Billy blir bedre fort <3<3

 • Andrine

  Såå glad for å høre at det går bedre med skjønneste Billy ❤️ Han er en tøffing og har en fantastisk familie 🥰 Sender de beste ønskebedringene!

 • Marie

  Uff, det er så forferderlig vondt når det skjer noe med våre firbente 🙁 Vi ble nødt til å brått avlive vår kjære bestevenn etter nesten 8 år i fjor sommer, og det var det værste vi noen gang har gått gjennom. Midt i all tragedien ble sønnen vår født to dager etterpå (mistenker at all gråtingen fikk fødselen raskere igang) <3 Det flyttet fokusert vårt fullstendig og vi ble nok lappet sammen noe kjappere enn vi ville gjort ellers.. Sorgen fikk et menneskelig lite plaster kan du si.

  Så glad for at Billy er på bedringens vei <3 Stor klem!

 • Janne

  Masse god bedring, til en liten (men likevel verdens beste venn!) <3 Vet akkurat hvordan du føler, for hunder er faktisk mye mer enn bare en hund.. Håper han kommer seg på beina (labbene) snart!

 • Tone L

  Så godt det gikk bra, man blir helt tussete av dyrene sine (har to katter som jeg blir hysterisk bare av at de nyser)

 • Eirin

  Skjønner deg så utrolig godt at du reagerte slik som du gjorde da Billy ble dårlig, hadde reagert slik selv.. Mange som ikke tenker over det med kjæledyr er med oss nesten 100% av tiden, og blir fort som et lite barn – klart du blir helt fra deg om noe slikt skjer! Uansett så er jeg glad for å lese at han har det bedre, og håper han blir helt frisk med tiden som kommer ❤️ Sender mange gode tanker til dere!

 • Sarah

  God bedring til Billy og varme klemmer til hundemamma <3 håper det går bra!

Comments are closed.

Translate