annonselenker

Gloria lysestak (stor): HER
Gloria lysestake (liten): HER

Denne kommoden burde nesten fått en egen spalte. «Slik dekorerer jeg den denne måneden»… Neida! Men nå var det så koselig høststemning her hjemme at jeg måtte rett og slett bare vise dere. Bøker, tørkede blomster og levende lys hører sesongen til. Høydepunktet mitt om dagen er å komme hjem på kvelden, tenne lys, rydde, å nyte høstmørket. Jeg har fått dilla på havremelk med en pose chai-te. Det er så godt!

Chanel bok: HER
The Design Hotels bok: HER
Paris guide bok: HER

Lysestake: HER

Ellers kommer jeg ikke over det faktum at vi er i november måned i morgen. Hvor sykt er ikke det? Det betyr at det snart er jul! Tiden går så fort.. Det føles helt surrealistisk, men samtidig gleder jeg meg noe helt vilt. Her inne kommer det til å bli tidenes julestemning – mer enn noensinne. Jeg har så mange planer og ideer – gleder meg til å dele det med dere! Jeg vet at denne høytiden ikke er like stas for alle, og det har jeg stor respekt for. Likevel håper jeg at også dere som ikke er så glad i julen kan finne glede i de små tingene jeg kommer til å dele når tiden er inne. Når jeg tenker over det har jeg i grunn ikke så mye å se så mye frem til jeg heller. Men, jeg skaper min egen juleglede hver dag i desember. Den har ingen andre enn jeg full kontroll over. Det handler om å gjøre det beste ut av det. Være sin egen lykkes smed.

Håper dere nyter kvelden! Helgen er ikke langt unna ♥

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Lun høststemning på kommoden

Comments are closed.