På ønskelisten min til jul i år står blant annet coffee table bøker. Jeg synes det er så fint å innrede med vakre, store, tjukke bøker – og enda bedre? De er superinspirerende å bla i! Denne fine fra Valentino fikk jeg øye på da jeg var innom Illums, ironisk nok rett etter at jeg hadde vært og signert mine egne bøker.

A Valentino story…

Og mens vi er inne på Valentino? Her kommer en litt artig historie. For noen måneder tilbake da jeg landet i Marbella, stod jeg trøtt og sliten på flyplassen med Billy på armen. Vi ventet på bagasjen på et typ lukket område, og jeg vet ikke hvem av oss som var mest utålmodig. Plutselig går det en eldre mann målrettet mot oss, og jeg blir umiddelbart stresset da jeg forstår at han kommer for å klappe Billy. Det var bare oss der. Billy er ikke akkurat veldig åpen for nye mennesker… Jeg holdt pusten og grepet i den svette pelsdotten hardt, i frykt for at han skulle jafse av hånden på han. Mannen begynner å klappe Billy mens han smiler et lurt smil til meg, og jeg klarer ikke unngå å bite meg merke i alle Cartier armbåndene nedover armen hans, eller det faktum at det så ut som om han hadde dusjet i selvbruning. Fascinerende type, og ganske kul, tenkte jeg. Det var noe veldig kjent, men jeg klarte liksom ikke å plassere han. Hmmm …

… Noen dager senere kommer mamma på besøk til oss i Marbella, og jeg legger umiddelbart merke til Valentino vesken på armen hennes. To sekunder senere = «HERREGUD! Det var jo VALENTINO som klappet Billy på flyplassen! Jeg døøør». Plutselig falt alle brikkene på plass. Jeg måtte stalke han litt på Instagram – og ja, han var i Marbella han også. Gjett om jeg ble irritert på meg selv for at jeg ikke innså det i øyeblikket. Da kunne jeg i hvert fall sagt noen ord og bedt pent om et bilde, haha.. Artig historie, da. Billy ass!

.. Vel, nå skal jeg klappe igjen både Valentino boken og MacBooken for dagen. Jeg har fått ansvaret for middagen i dag, og det er på tide å hive seg rundt. Jeg startet dagen på Barry’s, og HERREGUD så sulten jeg blir av det! Spiser typ hele kroppsvekten min etterpå, så halve vitsen er vel borte. Men bra? Det føler jeg meg, og det er vel det som teller! Håper dere har det fint i dag. Stor klem og ønske om en fiin kveld!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Coffee table bøker og Billys møte med Valentino

Comments are closed.