Reklame – boken min

De siste dagene har det sklidd helt ut hjemme. Vanligvis er det meste på stell – organisert, rent og pent. Men det har rett og slett vært så mye å gjøre på jobbfronten i det siste (spesielt nå som det nærmer seg lansering av prosjektet mitt) at jeg ikke har funnet tiden! Jeg har hatt en konstant indre uro, for ikke bare har det vært kaos i hodet – men også hjemme. Så, i dag? Jeg måtte rett og slett bare sette livet litt på vent å prioritere hjemmet mitt. Det er jo tross alt basen og grunnmuren i livet. Raser den, raser alt. Omtrent.

.. Nå er hele leiligheten strøken. Ja, til og med alle steder jeg ikke kan se! For en magisk følelse. Det lukter derimot (som M pleier å si) «hamsterbur» av meg, så jeg ser frem til å ta en varm dusj å rulle meg inn i det nyvaskede sengetøyet. Haha! Det blir prikken over i’en etter dagens raid. Nå som sommerklær og alt mulig vås er ryddet ut, GLEDER jeg meg til å kle meg i morgen! Det føles som om jeg har fått ny garderobe.

I boken min starter de første kapitlene med fysisk og psykisk opprydning. I dag fikk jeg nok en gang bekreftet hvorfor det er så viktig å få orden på dette før alt annet. I morgen kan jeg nemlig jobbe og kose meg med prosjekter uten en indre uro om at det er kaos rundt meg. SÅ deilig! Ha en fin kveld ♥

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Dagens mission: Garderobe detox

 • Sophie
  Hei du!
  Dette er utenfor innlegget, men bare lurer på dine tanker rundt dette siden du er i et forhold selv 🙂
  Jeg har hatt spiseforstyrrelser over mange år, men begynner å føle veldig på at det hindrer meg i mye i livet. Jeg sliter med å skulle binde meg til noen, fordi jeg er redd for at en kjæreste ikke vil like meg lenger dersom jeg ikke klarer å opprettholde det strenge kostholds- og treningsprogrammet jeg har nå.
  Føler du på at du er redd for å legge på deg ovenfor kjæresten din og press til å trene hver dag, eller er du avslappet rundt dette? Føler heller ikke jeg kan spise noe usunt hvis jeg får kjæreste, for at han da skal tenke at jeg er ekkel eller hva han skal tenke hvis jeg legger på meg.
  Jeg får profesjonell hjelp, men føler også nytte av å få svar fra andre om disse tingene 🙂

  Ha en fin dag! Klem <3

  • Hei Sophie <3 Så trist å høre at du har det sånn.. Jeg var selv i samme situasjon da jeg var yngre, og forstår veldig godt følelsene du kjenner på. Men en ting kan jeg love deg - når du finner kjærligheten og går inn i et forhold vil det forandre seg. Alle vil være "på topp" i starten av et forhold, og vise seg fra sine beste sider. Men etterhvert som man blir trygge på hverandre vil dette slippe, og jeg lover deg at hvis du har truffet den rette: da vil ikke disse tankene være et tema. Jeg har et veldig avslappet forhold til trening og mat i dag, og det har aldri vært en tanke om hva kjæresten min tenker om meg. Heldigvis elsker han meg for den jeg er, og ikke hvordan jeg ser ut eller hva jeg spiser. Det er befriende, og jeg tror og håper genuint at du vil føle det samme når den tid kommer! Ønsker deg alt godt <3 Stor klem

 • helene
  Hei!
  Kan du plis bytte tilbake til sånn scrolle-oppsett? Mye mer lettvint da siden din allerede er ganske «tung»

 • Vilde
  Ikke imponert over den nye layouten din. Veldig irriterende at man må trykke på full feed hver gang man kommer inn for å kunne lese bloggen «normalt» og kommentarfeltet er for langt nede. Unødvendig å skulle scrolle seg forbi 11 innlegg

 • Åh, nå ble jeg SKIKKELIG inspirert til å gjøre det samme! Det skal jeg definitivt gjøre når eksamensperioden er ferdig, noe gøy å glede seg til! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Kristine
  Hei 🙂 jeg lurer på hva slags garderobeløsning du har på soverommet, og hvor den er fra?:)

Comments are closed.