Innlegget inneholder annonselenker

God morgen! Jeg fikk et spørsmål her forleden, om ikke jeg kunne dele mine favorittprodukter som jeg sverger til om høsten. Med glede! Personlig merker jeg godt skiftet fra sommer til høst på huden min. Den føles strammere, tørrere og litt ‘døll’ om jeg ikke gir den riktig pleie. I dag skal jeg vise dere produktene jeg sverger til akkurat nå, og for ordens skyld vil jeg nevne at dette ikke er sponsede produkter eller et innlegg jeg har fått betalt for å skrive. Kun produkter jeg har kjøpt selv og falt pladask for med årene.

Chanel La Crème Main, Texture Rich.

Først ut er hudpleie for hendene. Dette er den beste håndkremen jeg noensinne har hatt, og det overrasket meg egentlig litt. Jeg som alle andre falt først for det fine designet som er ekstra hyggelig å ha i vesken! Det finnes to varianter, og jeg har den som heter “rich”. Kremen er lett å påføre uten griseri, og den absorberer superfort! Jeg får helt noia av håndkremer som klisser til hendene, men denne er bare helt fantastisk.

Serum – Elixir Niactil 4%: En evig favoritt som jeg bruker både dag og natt. Her ser dere reiseversjonen, og denne er helt genial å pakke med i kofferten. Dette er min største favoritt fra Elixir akkurat nå.

Øyekrem – Kiehl’s Creamy Eye Avocado Treatment: Dette er en ganske fet øyekrem, men det elsker jeg om høsten. Etter at jeg byttet over til denne kan jeg se resultater. Huden rundt øyepartiet har ikke lengre like tydelige linjer, føles mer “plumped” og fuktet. Dessuten legger concealeren seg mye finere.

Skrubb – Clarins Comfort Facial Scrub: Denne skrubben lukter såå godt, og er en drøm på huden! Jeg har akkurat skaffet meg den og er helt frelst. Det er så viktig å skrubbe huden 2-3 ganger i uken! Når man fjerner døde hudceller, blir huden mer mottakelig for hudpleieproduktene man påfører. Dessuten gir den en veldig fin glød.

Ansiktsmaske – Clarins Extra Firming Mask: Denne har jeg nevnt hundre ganger før, men jeg elsker den fremdeles like høyt. Etter bare 10 minutter er huden min synlig glattere, jevnere og mer glødende!

Kicks Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask

Sist men ikke minst vil jeg også tipse dere om denne sheet masken fra Kicks. Herregud så god den er! Jeg har alltid hatt et lite elsk/hat forhold til sheet masks, men denne er bare helt amazing. Den føles som silke på huden, og man kan faktisk bevege seg rundt å gjøre ting uten at den flytter på seg (hvis dere skjønner hva jeg mener). Og det beste av alt – huden føles SÅ forfrisket og fin etter bruk. Håper dere likte tipsene! ♥

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Produktene huden min elsker om høsten

 • H
  Elsker også øyekremen og ansiktsmasken fra Clarins! Hvilken øyekrem liker du best av den fra ole henriksen og kiehl’s? Likte så godt den fra Ole H med litt shimmer som «lysner» opp rundt øyepartiet!

  Og ang den ansiktsmasken, den skal ikke skyldes av vel? Men bare trekke inn i huden? Haha. Er det jeg har gjort, noe som har funket supert til nå🤷🏽‍♀️

  Har såå lyst til å prøve niactil, men den er dyr! Så må se når lommeboken strekker til ❤️

 • Jasmin
  Elsker mange av disse produktene selv! Spesielt øyekremen😍

  Har veldig lyst å gi en tilbakemelding på ditt nye design! Savner virkelig å bare scrolle nedover bloggen uten å måtte klikke meg inn på hvert innlegg.. Blir ikke like oversiktelig, og får ikke samme «magasin» følelsen som jeg tidligere har gjort her, og det er stressende å klikke seg inn på alt:( Håper du endrer tilbake til at man bare kan scrolle nedover igjen! Klem

 • Maren
  Må teste ut den fea elixir ✨😍
  Men hvilken rens og dagkrem bruker du??🧚🏻‍♀️✨
  Klemklem

 • AK
  Hei Eirin! Skulle ønske Billy hadde en egen blogg hvor vi kunne spurt spørsmål om han 🙈 Hvor mye veier han, og er det noe problem å reise med han? Jeg ser du har han med som håndbagasje. Valpen min er bare 6 måneder og allerede 6 kg 😱

 • G
  Elsker at du er like skincarejunkie som meg! <3 Mååå bare tipse deg om toneren til Biologique Recherche, den kan også kjøpes på Koch parfymeri! 🙂 God høstklem til deg <3

 • Åh, her var det mange gode tips! Haha, jeg har lyst på alt!XD Takk for tips, skjønning!<3

  https://siljealice.com

Comments are closed.