Reklame for egen bok

For ett år siden spaserte jeg spent inn døren til Gyldendal. Jeg husker at jeg var nervøs samtidig som ekstremt spent, og drømmen om å skrive min andre bok hadde aldri vært nærmere oppfyllelse. Noen få timer senere dro jeg med en avtale i boks, og nå, ett år senere, har jeg boken min i hendene. Det er helt vilt! “Ditt beste år” har allerede rukket å ta en plassering på bestselgerlisten, og aldri før har jeg fått hyggeligere tilbakemeldinger fra dere. Herregud, SÅ stas! Jeg blir så varm i hjertet og vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. At dere blir inspirert. At dere dekorerer hjemmene deres med den! At dere skriver at den er på toppen av ønskelisten til jul. At dere virkelig digger den og føler dere motivert… Tusen takk.

Hvis du vil, kan du ta en titt på IG-TV hvor jeg lagde en video om boken!

Helt fra starten av visste jeg hvordan “Ditt beste år” skulle bli utformet. Med inspirerende månedskapitler, slik at både du og jeg kan åpne opp et kapittel å bli inspirert på dager hvor vi trenger en ekstra boost. Og når jeg jobber med alt fra målsettinger til to-do’s i hverdagen? Da er jeg avhengig av en penn og notatboken min. Med andre ord – i denne boken kan du også skrible ned ideer og tanker, på vakre notatsider.

Den perfekte julegaven! I januar starter første kapittel, og hva er vel mer inspirerende enn så starte 2020 med “Ditt beste år” i ryggen? Denne boken passer absolutt alle, uavhengig alder. Også er den så fin!

Gjett om jeg gleder meg til å åpne desember kapittelet.

“Ditt beste år” finner du i de fleste bokforhandlere, og den kan også bestilles på nett. Klem!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “1 år senere – fra idé til boklansering

 • Den nye boken din er kjempe fin, kjøpte den nylig som en tidlig bursdagsgave til meg selv å har nå begge bøkene dine. Gleder meg masse til å sette meg ned å lese dem å få masse inspirasjon for det kommende året 🙂

 • Ingvild

  Jeg elsker boken din og den er utrolig spennende… Jeg sitter alltid med notatbok og penn når jeg leser boken, fordi jeg blir så utrolig inspirert 🙂 Håper du skal lage flere bøker i framtiden 🙂 klem 🙂

 • V

  Gleder meg til å lese den!! Men et spørsmål: skal du fortsette å ha formatet hvor man må trykke innpå hvert innlegg for å lese det? 🙂

 • Jeg liker at du skiller ut designet fra din første bok “Miss Independent” med sandfargede bilder i din nye bok. Designet imponerte 10 av 10 😎
  Det er en fryd å bare bla i boken og se på de fine bildene 😊

  Etter å ha lest boken synes jeg det er en bra bok som passer til både jenter og gutter med tipsene du deler. Hver måned har noe unikt ved seg som gjør at det blir spennende å lese “Mitt beste år”

  Jeg synes den minner om “Miss Independent” i en ny og mer voksen innpakning. Likte at du delte private ting om deg selv fra en vanskelig tid.
  Noe jeg savnet var en artikkel om nyttårsaften i desember måned. You nailed it! 👏

  Ha en fin helg, Eirin 👩‍💼

 • Denne gleder jeg meg til å lese, kan nesten ikke vente, for jeg elsket din første bok! 😀 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.

Translate