Åh, mandagen min startet usedvanlig fint da jeg til min store overraskelse fikk frokost levert på døren. På kortet stod det “<3 hilsen mamma og Paal.” Herregud så koselig. Made my monday! I posen befant deg seg croissanter, syltetøy, grovt surdeigsbrød, iskaffe, appelsinjuice og eucalyptus blomster. Herlig!

Etter frokost dro jeg en tur til byen, og den fine høststemningen gjør meg glad. Det er gule blader over hele byen, jo! Jeg fikk unnagjort litt ærend samt ordnet vipper + bryn. Litt me-time på en mandag føltes bra! Ellers stakk jeg innom Illums Bolighus for å kjøpe julekalender til M på veien hjem. I fjor ble det nemlig ramaskrik i heimen da han ikke hadde fått en, så sjansen for at de kan bli utsolgt våger jeg rett og slett ikke ta. Vel, det ble kalenderen fra Lakrids by Bulow. Dere vet de farlig, gode lakriskulene med sjokoladetrekk? Mmmm.. Kjøp den til kjæresten din, han vil garantert elske den! Så er julen reddet, i samme slengen…

Ellers kan jeg melde om at Billy har bursdag på onsdag. Sier det som hun på parterapi… 5… ÅR…!! Dette er vel første året jeg ikke har tatt feil av måneden. Den lille rakkefanten får stort sett to feiringer i året nemlig. En i september, og en i oktober. Så er det store spørsmålet: hva gjør man på en hundebursdag? Lar den passere, eller gjøre litt stas? Hmm.. M foreslo at Billy skulle få hjelm til bursdagen. Han slår seg i sofabein, bordbein, dører og alt mulig til enhver tid. Like klumsete som oss! Vi slår oss i trappeglasset, kjøkkenskap, bildører, you name it. Ikke mange hjerneceller igjen i denne familien. Hvis vi en gang gifter oss skal vi kalle oss familien Hjelmeland. *internspøk. Vel, nok morokuler fra meg i dag. Nyt mandagskvelden, fine!

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “En ekstra koselig start på mandagen

Comments are closed.

Translate