Annonse: Inneholder en adlink

Bor man i Bergen – ja da bør man ha noen plagg i garderoben som tåler alt regnværet vi får servert. Derfor var gleden stor da jeg fant en trenchcoat på Zara som er regnavstøtende! Den endte opp med å bli det perfekte tilskuddet i høstgarderoben min. Regnvær behøver ikke gå på kompromiss med stil!

Strikkegenseren så jeg først på fineste Louise Agelica Riise og falt heelt pladask. Jeg kom over den i Stockholm med henne ferskt i minne, og da måtte jeg bare ha den jeg også!.. Elsker at den er ekstra høy i skuldrene – det er liksom ikke en typisk strikkegenser. Fargen er også superfresh til høsten!

Solbriller: Dior
Antrekk fra Zara
Sneakers: HER

Ellers er formen fremdeles ikke på topp, men jeg er på bedringens vei. Stakkars Billy har også blitt “syk” og kastet opp fem ganger i dag. Jeg får helt panikk med tanke på sykdommen som sirkulerer i landet og følger med på han som en hauk. Tenker vi tar en tur til veterinæren i morgen for sikkerhets skyld!

Nå skal jeg krype opp igjen i sengen å se dagens episode av Love After Lockup på Sumo. Herregud, jeg har blitt helt hektet på det! De følger kort fortalt damer og menn som forelsker seg i personer i fengsel, og tar deg med på livet efter (WHAT – skrev jeg virkelig efter? Ler høyt) etter* lockup.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Høstens trench coat

Comments are closed.

Translate