Jeg elsker byen min! Og det skal jeg bli flinkere til å løfte frem. Spesielt når vi faktisk flytter inn til sentrum! Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid i bergen sentrum, være litt turist i egen by og rusle rundt med kaffekoppen i hånden mens jeg kikker i de fine, uavhengige perlene av noen butikker. På lørdag havnet Emilie og jeg tilfeldigvis innom ‘Hjem Kjære Hjem’ i Skostredet – en butikk jeg alltid har beundret gjennom vinduene men som jeg aldri har vært innom.

Hjem Kjære Hjem
Vestre Skostredet 2

For en interiørdrøm av en butikk! De fører de fleste eksklusive merkene man gjerne drømmer om, og her er det verdt å turen innom. Enten om du bare ønsker å kikke på alt det fine de har, eller om du skal unne deg noe fint fra ønskelisten. Ønsker du konsultasjon til hjemmet, bistår de også med det.

Skostredet er en gate jeg virkelig har fått sansen for det siste året. Her finner du alt fra vintage og second-hand butikker, til favoritt restaurantene Pergola og Villani mm. Generelt er det mange spennende perler i denne koselige gaten som er verdt å ta turen innom! Sett av litt tid en lørdag formiddag for eksempel, ta kaffe to-go og spaser rundt med en venninne. SÅ hyggelig! Det skal jeg til helgen igjen, og da skal jeg unne meg et bilde fra Hjem kjære hjem.

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Interiørdrøm i Skostredet

 • Lovise
  Drømmebutikk!! Sånne lørdager er noe av det beste som finnes. Gleder meg sånn til å se hvordan du innreder det nye hjemmet ditt 🙂

 • Mari Hoel
  Hvilke lister er det du har på påminnelse-appen? : ) Trenger tips der.

 • Maren
  Hei igjen 🥰
  Et spr til bare🙈
  Har bynt å bruke elixlir produkter,super fornøyd med nicatil kremen 👌🙌🏻
  Men har hørt noe snakk om at en kan bli lysømfintlig når man bruker det??
  Har du merket noe til det?
  Og er det sånn at du har blitt lysere i huden om du skjønner hva jeg mener?🙈
  Noen syre produkter gjør som man vil til slutt se ganske blek ut i ansiktet ,blir ikke sånn med disse produktene her?
  Du har vell brukt de en stund .
  Jeg hadde veldig gjerne ønsket meg en vlogg med hvordan du gjør din hudpleierutine med elixlir produktene 😍☺️👌
  Klemklem

  • Vilde
   Syrebehandling fjerner pigmenter i huden så huden blir lysere og tynner, der av mer ømfintlig mot sollys. Det trenger ikke være negativt, men pass på og bruk ordentlig solkrem

 • Lene
  Har du lyst til å lage en guide med koselige nisje- og vintagebutikker i Bergen? <3 😀

 • Jeg har faktisk aldri vært i Berg (Say what?!), men når jeg tar turen skal jeg notere meg ned dette stedet! Tusen takk for tips, fining! 😀 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.