.. Dra på afternoon tea å kose seg med gode venner 🍂

På lørdag møtte jeg Emilie over afternoon tea på Opus XVI – dit mamma tok meg og min søster med i fjor jul for første gang! Husker dere det? Jeg har ikke vært der siden, men så fort jeg kom inn igjen dit angret jeg greit. Det er så hyggelig der og jeg elsker konseptet! Man glemmer nesten litt at man er i Bergen. Nyydelig te, fingermat og kaker. Dit må dere ta turen! Når det er litt ekstra kaldt og høst i luften er det koselig med litt “inneaktiviteter” som dette.

Apropos høst – jeg har blitt syk og er nede for telling. Det er så kjedelig! Jeg har brygget på noe helt siden torsdag, men det var ikke før i går at det virkelig traff. Pottetett i nesen, svie i øynene, såre muskler, hjernen tung som en murstein, og hodet tungt å bære. Jeg har lagt i sengen i hele dag og prøvd å få sove uten hell. Usj, jeg hater å være dårlig. Også på en mandag.. Det er nesten som om tanken på at jeg er det setter meg mer ut enn selve sykdommen. Blir helt stresset av det. Men, det er vel den årlige tradisjonen – jeg er blir alltid syk hvert eneste år på denne tiden. Sånn er det bare!

Nå skal jeg klappe igjen MacBooken å se om ikke jeg får ned en smoothie av noe slag. Matlysten er long gone, og selv disse bildene gir meg ikke vann i munnen. Da vet man at det er noe alvorlig galt med denne godtegrisen her! Håper dere er friske og raske, og at dere har hatt en fin start på uken.

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Hygge om høsten

 • Renate
  Å ligge-har ligget☺️

 • Julie
  Så hyggelig det så ut! ☺️
  Lurer forresten på hvilken farge du har i Clarins skin illusion foundation?

 • Ann-Kristin
  Hva er det du har på leppene? Veldig fint 🙂

 • Christine
  Hvor er genseren ifra?☺️

 • Juliane
  Hva heter det du bestilte her?

 • Maria
  Hej Eirin,
  jeg var lige tilbage i dit arkiv – helt tilbage til 2015, hvor jeg fandt et rigtig fint indlæg du har skrevet om at være introvert, og at du synes andre havde svært ved at acceptere dit valg om at have meget alenetid. I den forbindelse tænkte jeg på, om du fortsat, i lige så høj grad, føler at du har brug for den alenetid, eller er det noget der har ændret sig i takt med at du er blevet ældre? Jeg er udpræget ekstrovert, men har en kæreste der nok er mere introvert – det er ikke et problem, men jeg er nysgerrig på, om det kan ændre sig med alderen.
  Desuden vil jeg bare sige, at jeg fortsat holder meget af at læse med her på bloggen – jeg har fulgt med på sidelinjen i mange år efterhånden – helt fra Danmark 😉
  Hvis jeg skal være helt ærlig, så savner jeg dog nogle gange de lidt mere personlige indlæg, selv om jeg har fuld forståelse for, at du fravælger det af en årsag! Det kan hurtigt blive lidt for materialistisk for mig, men du skal naturligvis fortsætte med hvad der gør dig glad. Jeg glæder mig til at følge med i husrenoveringen, vi er også lige flyttet i vores først selvejet hus. De bedste hilsner fra Maria.

 • Helene
  Åå, der må jeg dra en dag😍 God bedring til deg!

 • Thale
  Har du link til genseren?🥰

 • Åh, så koselig!<3 Det hadde vært fantastisk koselig å gjøre noe slikt nå i disse fine høstdager, skikkelig kvalitetstid og hygge! 😀 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.