Fine, vakre, gode leiligheten som jeg er glad i. Nå håper jeg noen andre forelsker seg i den!

Dette innlegget har jeg gruet meg til å skrive, men nå skjer det faktisk. Leiligheten som jeg har lagt hele sjelen min ned i til hver minste detalj, har uendelig mange gode minner fra, og som jeg virkelig har elsket å bo i er nå til salgs. Det føles som en kjærlighetssorg, men på en fin måte. Det er liksom ikke et stygt brudd, men et riktig steg i en ny retning i livet. Magnus og jeg har fra dag én snakket om at vi ønsker å kjøpe noe sammen, og nå venter nye eventyr i vårt hus. Denne perlen av min første selveierleilighet vil for alltid være et vakkert minne, og jeg vet med sikkerhet at nye eiere vil elske å bo her.

Jeg kan tenke meg at det blir litt rart for dere trofaste venner og plutselig se bilder fra et nytt hjem over jul. Vi har jo så mange fine minner herfra sammen, i alle innleggene som har blitt publisert de siste tre årene! Men personlig gleder jeg meg enormt også – det blir fint å ha nye omgivelser og skape innhold i. Huset vårt blir så fint, og jeg gleder meg til en ny reise med dere! Det eneste jeg ikke kan love, er bilder av et 4 meter høyt juletre igjen. Haha, ååh!

På søndag er det klart for visning, og jeg er jo selvfølgelig veldig spent. Men samtidig er jeg ikke så veldig stresset heller – det går som det går. Skulle det ikke bli salg med det første har jeg jo bedre tid til å vinne i lotto slik at jeg kan beholde den som sommerhus. Det hadde vært et drømmescenario, haha!

VELKOMMEN TIL VISNING PÅ SØNDAG!

Les gjerne intervjuet om salget her. Synes det var så koselig!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Jeg selger leiligheten min

 • Bell
  Hehe, siste setning 😉 flott leilighet, håper det blir budkrig og at vinneren kommer til å trives!

 • anna
  Så nydelig, og nydelige bilder. Hvor mye sparte du på å ta bildene selv?

 • Jeanette
  Hvorfor skriver du ofte at leiligheten er selveierleilighet? Litt rart å presisere hvilke juridiske rettigheter du har til leiligheten din.. 🙂

  • Er vel mer for å få frem at dette er min aller første leilighet som jeg har kjøpt (ikke leid – har jo leid flere steder før..) og da er det litt ekstra følelsesladet å selge. Tror alle har et spesielt forhold til sin første leilighet. Kanskje jeg omformulerer meg feil for å få frem poenget mitt, og det beklager jeg 🙂

 • Stine
  Hei Eirin! Fikk helt sjokk av å se hvor billig den er lagt ut for, men boligmarkedet er vel annerledes i Bergen enn her i Oslo. Er ikke lenge siden en toppleilighet på østkanten som ikke er i nærheten så stor eller fin + at den ligger rett ved siden av en bilvei og tbane (altså ikke et fint område), ble solgt for 10 millioner kroner !!

  • Hei Stine! Det er stooor kontrast på boligmarkedet her kontra Oslo, ja 🙂 Helt vilt faktisk! Men så skal det sies at leiligheten ligger 17 min utenfor Bergen sentrum, og da er også prisene enda lavere. Er ganske mye høyere priser i byn <3

 • Yvonne
  Lykke til med salg! Leiligheten er jo utrolig fin 😍😍 Lurer forresten på hvor det runde beige teppet på kjøkkenet er fra? ☺️

 • anette
  Håper eg vinn i Lotto i helga, sånn eg kan kjøpe den 😛 <3

 • Victoria
  Leiligheten og stilen er så utrolig fin!! Gleder meg til å se deres nye hjem 😍 Husker du hvor du har kjøpt teppet i gangen? ✨

 • Charlotte Tunes
  Vinner gjerne litt i lotto, så kjøper jeg den glatt! Da kunne du fått komme på besøk når du måtte savne den litt ekstra, hihi <3 Masse masse lykke til!! For en fantastisk perle – forstår at det ikke er bare bare dette her.. <3 Klem!

 • Marie Høgholmen
  Hei <3 Du skrev i et blogginnlegg tidligere : "Hele “påminnelser”-lista mi er stappfull." Er det appen "Påminnelser" eller en liste du har laget i notatene dine??? Klarer ikke å bestemme meg om jeg skal ha ting i notes eller påminnelser appen når det kommer til alt av notater og lister.. Hjelp med dine tips og råd? <33

 • Leiligheten din er helt fantastisk nydelig! Masse lykke til med visning og salg på søndag! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Martine
  Hei, hvilken farge/hva er fargekoden på fargen på soverommet ditt? Leter etter en beige farge til vårt soverom, men har ikke funnet den riktige enda.

 • Elin
  Nydelig leilighet! 😀

 • Jeanette
  Jeg så annonsen på finn før du skrev dette innlegget, og den ER så fin! Kjenner du forresten megleren? Har vært på noen visninger med henne, hun er så imøtekommende og hyggelig! Har hatt en del meglere som nærmest står å gjemmer seg vekk i en krok :p

 • Maren
  Lykke til med salget😍✨Helt fantastisk leilighet❤️❤️
  Du la ut et bilde i dag på IG ,med en beige trendcoats ,++ elsk på hele outfiten 😍😍🔥🔥💋 hvor er alt fra 😍fra topp til tå
  Klem
  Digger digger stilen din💋

 • Hannah
  I will be sad to see this apartment disappear from the blog, especially that view 💛 But I’m excited to see what you create in your new place ✨

  And a super random question, I remember you mentioning you were selling your Telsa, and getting a smaller electric car. I wondered if you had found any good option? as I’m trying to find something with the same criteria 🙌

  Hope you’re having a lovely day 💖

 • Julie
  Hei! Hvor er sofaen nede og oppe fra? 🙂

 • Theresa
  Hei
  Jeg når du skal ta av bildene av veggen og festene du har på veggen er de lett å ta av??
  Legger det merker etter seg? For jeg har veldig lyst å henge bilder på veggen der jeg bor, men det er ikke lov å feste spiker i veggen.

Comments are closed.