Tjo’hei for en uke det har vært! Jeg klargjør så godt jeg bare kan for salg, og jeg innser at jeg har tatt litt for lett på det inntil nå. Er helt sjokkert over hvor mye ting jeg faktisk har som må pakkes ned, og jeg har såvidt startet! Hjelp, haha… I dag skal vi prøve å gjøre oss ferdig oppe i andre etasje og kjøre bort siste rest av pakkeesker, før forberedelser til helgens bursdagsfeiring står for tur. Det blir SÅ gøy, men det krever litt planlegging og to-do’s!

Cheer’s to 25!
• • • • • • •  • •

Favoritt hælene skal på, og mitt siste Fretex-funn av en skål fra Paris skal fylles med snacks. Jeg er fremdeles liiitt usikker på hva jeg skal ha på meg, men vurderer å gå all inn med den rosa By Malina kjolen min som jeg enda ikke har fått brukt. Glow paletten fra Charlotte Tilbury skal også pakkes med (skal feire bursdagen i huset til mamma) – den er såå fin! Virkelig min nye favoritt i sminkevesken – solpudder, highlighter, øyenskygge og blush i én!

I kveld skal vi lage jelly shots og hjemmelaget donut stand. Spent på om det blir bra, haha! Legger ut DIY hvis det blir vellykket.

.. Kamera skal bli med, og jeg vil selvfølgelig dele masse bilder med dere fra bursdagen! Good helg 🥳

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “(soon) ready to celebrate!

 • Vasen var kul 🏺Hvor er den fra? Ha en fin bursdagsfeiring, Eirin 👩‍💼 You are never to old 😉

 • Heidi
  Lykke til med resten av pakkingen:) hvilken farge har du på veggen bak kommoden? Har du tips til veggfarge til gang og loftstue? Ha en god helg!

 • karen
  Heisann og Go´søndag <3 !
  Lurer på hvor du fikk kjøpt den nye rosa puten din fra Layered?
  klem

 • Jenny
  Hva heter øyenskyggen? Er det lightgasm eller lovegasm? 😊

Comments are closed.