Falafel i pita med digge grønnsaker og en god dæsj hummus er såå utrolig godt. Perfekt til lunsj eller middag! Både falafel og hummus kan man enkelt lage selv hjemme – men det er ikke til å stikke under stol at man ofte vil ha noe superraskt i en travel hverdag! Og hvis du ikke har tid eller lyst til å kjøpe alle ingrediensene til dette har jeg en gladnyhet – du finner begge deler ferdig hos Rema blant annet! Jeg hadde det til lunsj (og kvelds etter Barry’s..) i går.

Pitabrødene og falafelene steker du i ovnen samtidig, og de gjør i grunn seg selv. Det er også utrolig godt med tzatziki eller rømmedressing til!

.. I dag er det tirsdag hvilket betyr at M kommer hjem i morgen. Oh my, sommerfugler i magen! Dagen i dag kommer derimot til å gå fort tipper jeg. Senere skal jeg nemlig møte ballongdekoratøren som skal gjøre det fint til bursdagsfeiringen min på lørdag, også skal jeg ha litt kvalitetstid med mamma i frisørstolen! Koos og veldig etterlengtet, heehe. Akkurat en sånn dag jeg trengte etter noen hektiske uker. Ha en fiin dag skjønninger!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Falafel i pita med hummus

 • Tille
  Ser nydelig ut det skal prøves. Flott blogg du har 💛✨ ett annet spørsmål ….hund på fly. Ser du har Billy med deg så tenkte å spørre deg om akkurat dette. Jeg blir eier av en maltipoo forhåpentligvis snart. Har leilig i Marbella og tenker å ta den med så ofte jeg kan . Går det greit å ha den med i kabinen? Tåler de varme greit? Takk for svar💛

  • Hei Tille! Åå, så utrolig stas 😀 Verdens beste venn i verden! <3 SAS tillater hund i kabinen på utlandsreiser, men ikke Norwegian - så vi har bare reist med SAS til Marbella. Det går så fint, er ikke noe problem i det hele tatt! Og med tanke på varme har det ikke vært noe problem for Billy. Anbefaler likevel å klippe pelsen kort hvis du skal reise ned i varmen. Klem!

 • Susanne casandra solås
  Fant ikke hummus som var ferdig på rema :/

 • mia
  Hvor er den fine ullgenseren fra det nyeste insta-bildet ditt?😍

 • Synne
  Har såå lyst på det bestikket ditt, men kommer det noe mer? Feks matchene salatbestikk eller kakebestikk? 😍😍

 • Nom, nom, nom! Falafel er kjempegodt og så godt, sunt og enkelt! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • V
  Falafel i pita er såå godt, kanskje jeg skal lage det i dag!

  Hvordan går det for tiden? Savner flere blogginnlegg <3

Comments are closed.