annonse for Na-kd

Få 15% rabatt på hele kjøpet hos
NA-KD med koden ‘eirin15″


Når er tiden inne for å pakke ned sommergarderoben, sånn egentlig? Jeg snakket med mamma på telefonen i går kveld og vi begge var litt sånn – skal vi pakke ned sommerklærne i helgen? Men tenk hvis vi får en siste, skikkelig smak av sommer? Jeg må helt ærlig si at jeg med tungt hjerte tviler, og her i huset er det høststemning i min garderobe akkurat nå. Flere av dere har ønsket tips til plagg i høstgarderoben, og her kommer noen favoritter fra NA-KD.

Belted blazer dress: HER

Jeg elsker skjortekjoler! Til høsten gleder jeg meg til å style denne med strømpebukser og de svarte bootsene mine med gulldetaljer.

 Lang strikkekjole: HER
Svart cut-out genser: HER
Beige bukser: HER

Silkeskjørt og strikk er det perfekte høstantrekket! En fin balanse mellom elegang og laidback.

Strikk: HER
Skjørt: HER

.. Koden “eirin15” er gyldig i 48 timer! Ha en fortsatt fin kveld mine fine ♥

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Inspirasjon til høstgarderoben

Comments are closed.

Translate