Vi har fått et nytt familiemedlem denne helgen. Si hei til Strelitzia Nicolai som i mine øyne er verdens fineste plante! Vi var bokstavelig talt omringet av denne i Marbella og vurderte sterkt å ta med oss en liten babyversjon hjem. Derfor ble jeg såå glad når skjønne planteguru Belinda Jakobsen delte på Instagram at Plantasjen hadde tatt inn et lite sortiment! Jeg kastet meg i bilen og klarte å sikre meg den siste. Nå håper jeg den vokser seg stor og fin!

Cath har også en, og jeg måtte sende henne en melding med en gang jeg også offisielt ble en Strelitzia mamma. Hun sendte meg denne artikkelen hvor «plantehviskeren» Daniel Ishøj Danielsen fortalte hvordan han hadde klart å få sin til å vokse 1,6 meter på kun 9 måneder. Hååper jeg klarer å holde min i live i mange år! Denne, epletreet og klatrerosene mine skal uansett bli med i flyttelasset, haha. Jeg tar forresten gledelig i mot stelle-tips hvis noen har!

.. Foruten plantekjøp har helgen min vært rolig og fin. Jeg har slappet av, trent, vært på superkoselig jentekveld og hatt skikkelig helgefølelse. Nå skal resten av søndagen nytes! Planen er å pakke ned litt flere ting i esker. Mamma har vært så grei å tilby seg «lagerplass» før vi flytter og det er gull verdt!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Strelitzia Nicolai

 • Cecilie
  Er potten også fra plantasjen?

 • Marie Høgholmen
  Hei! Det dekselet ditt var så fint 🙂 Hvor har du kjøpt det, og er det et bra deksel som er godt å holde i? <3 Er det verdt å kjøpe det?

 • Frida
  Hei Eirin! Jeg husker for lenge siden så skrev du om «treningssenterangst». Hvordan kom du deg over det? Jeg har akkurat byttet senter og kjenner skikkelig på den skrekken nå 🙈🙈 og det er jo så teit!! Håper du får en fin mandag ❤️ gleder meg til boken din kommer!

  • Jeg måtte rett og slett bare tenke på at alle er mest opptatt av seg selv på trening. Tenk alle som føler det samme! De legger ikke merke til de rundt seg. Og etter å ha gått et par ganger kommer man fort over det <3 Synes alltid det er verst når jeg har vært borte fra trening en stund, men så går det over <3

 • Kjempefin og unik plante! 😀 Koselig å bringe med seg litt av Marbella hjem til Norge!<3

  https://siljealice.com

 • Nora
  Den er så fin! Mester grønn har den også både i den største størrelsen og en medium stor. Og de er på 50% nå, måtte kjøpe meg en selv. Superfine! Kan tipse om grønnplante-næringen hos mester grønn som er noen tynne pinner du stikker nedi jorden hver 6-8 uke. Da vokser grønnplantene seg eeenda finere⭐️⭐️

  • I KNOW! Cath kjøpte den og jeg synes den var heelt nydelig 😀 Og tusen takk for tips! De skal jeg rett ut å kjøpe i dag <3

 • P
  Hvor er den flotte lampen fra? 🙂

Comments are closed.