Innlegget inneholder annonselinker

Yabbadabbadooo! Så var fredagen her. Jeg har hoppet i kosetøyet og nå er planen å snurre film resten av kvelden. Da jeg kjøpte litt nytt til høstgarderoben ble det også en del fint ‘home wear’. Deilig å føle seg litt fresh til tross for at man er inne og chiller – det blir jo en del dager med innekos på høsten!

Cozy home wear: HER
• • • • • •

I dag har jeg begynt å pakke ned i esker til flytting! OMG. Det føles veldig rart. Ellers har jeg vært på middag hos pappa, en tur innom veterinæren med Billy og jobbet med prosjekter. Det er rart hvor effektiv man blir når kjæresten er på sjøen! Haha.. Selvom jeg virkelig kunne ønske at han var hjemme med meg har likevel den siste uken alene gått svimlende fort. Nå er det bare en uke igjeeen! Jeg koser meg likevel stort, og her er det girls vibes all the way.

Så, hvis du vil joine meg på girls vibes har jeg noen chick flicks å anbefale til helgen som du kan KOSE deg med! Motherhood,  Girls Trip, Wine Country og Someone Great. Jeg eelsker morsomme jentefilmer og ler høyt for meg selv. Det gjør meg så glad og må være verdens deiligste ting! Haha.

HAPPY WEEEKEND BABES

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Weekend mode: ON

 • S
  Så fint sett! Hvordan er den i str?

 • Marie Høgholmen
  Link meg dekselet !!:) Hva står det bakpå?

 • Kaja
  Fantastiske, inspirerende deg! Kan du dele noen tips til høstgarderoben? 🙂

 • Eline
  Jobber kjæresten din på båt? Er han fisker eller noe annet?

 • Sarah
  Noe av det beste jeg vet også er å se en god chick flick. Skal sjekke ut en av de du anbefalte i kveld mens jeg koser meg med masse smågodt 🍭🍬🍫 God helg 🍫🍬🍭

 • K
  Hei! Ikke relatert til innlegget, men trenger noen tips om du har 🙂 Skal for første gang ned til leiligheten vi har i Spania alene, og er litt redd for å kjenne meg ensom! Vi har basseng tilknyttet leiligheten og er to skritt fra stranden, så skal selvfølgelig sole og bade. Har til og med Netflix om jeg trenger underholdning! Men, alt det gjemmer vel ikke det at jeg faktisk er alene i en uke? Jeg fikk inntrykk av at du virkelig likte deg i Marbella når feks kjæresten var på jobb, så lurte derfor på om du har noen tips til å bare nyyte, også i eget selskap? 😀 Jeg trives ellers godt i eget selskap og tar gjerne en fredagskveld helt alene hjemme, men en leilighet i utlandet er liksom noe annet…hehe. God helg videre! 🙂

  • Hei fine du! Åh, jeg skjønner følelsen såå godt. De første gangene M dro på jobb og jeg var alene i Marbella fikk jeg litt knekken jeg også. Det føltes så tomt! Men seriøst med en gang jeg endret tankegangen litt elsket jeg det og det ble virkelig noe jeg så frem til. Du må rett og slett bare innstille deg på hvor heldig du er som faktisk får en hel uke for deg selv i deilige Spania! Den perfekte muligheten for deg til å finne roen, lade batteriene og fokusere kun på deg selv. Jeg husker jeg skrev to-do lister for hver dag på forhånd slik at jeg alltid hadde noe å gjøre! Det kan være så enkelt som: stå opp, lage noe nytt og digg til frokost, lese en bok ved bassengkanten, ha spa-kveld, ta en tur langs stranden med musikk i ørene, krype opp i sofakroken når kvelden kommer og lage ny bakgrunn til mobil og mac, skape moodboards på pinterest.. Rett og slett bare nyte, slappe av og hente masse inspirasjon! Med riktig innstilling kommer du til å elske det, og vipps er uken gått. nyyyt! 😍

   • K
    Hei igjen! Takk for kjempefint svar, nå skal jeg prøve å bare glede meg 🤩

 • Henri
  Åå Eirin, du ser så ekstra pen ut om dagen! Gløder✨ Har du gjort noe nytt eller begynt å bruke noen nye sminkeprodukter? I såfall del gjerne hemmelighetene dine!!😍

  • Ååå, så hyggelig sagt! nå ble jeg glad <3 Har ikke gjort så mye nytt annet enn å begynne og bruke golden glow drops igjen. Det gjør jeg alltid om høsten og vinteren når brunfargen fader litt! Synes den er superbra og føler meg litt freshere da 😀 Blander to-tre dråper i fuktighetskremen min på kvelden. Ellers er jeg tilbake på trening og det hjelper jo alltid! Stor klem 😍

 • Kristin
  Ååå dette settet skal jeg kjøpe med en gang 😁 Hvilken strl har du? 😊

  Stor klem!

 • Benedikte
  Ingenting er som en god chickflick når man kan sitte alene og le, uten kjærestens dumme kommentarer, haha!

 • Deilig! Det er litt hyggeligere å sitte og chille i litt fine koseklær, enn en sliten pysj! 😛 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.