Reklame │ Dekor fra Drømmefest

Her i barndomshjemmet mitt feiret jeg 25-årsdagen med 17 herlige venner på lørdag og jeg smiler enda!

Min skjønne venninne Rebecca kom ens ærend fra Oslo for anledningen og hjalp meg med forberedelsene på dagen, og kvelden før dro M og jeg til mamma for å lage jelly shots. De ble en stor suksess og alle 40 var slukt innen midnatt. Haha! Ellers spilte vi blant annet beer pong og Kahoot som M lagde kvelden før. Det var så morsomt, det! Dessuten danset jeg så hardt at knappene på kjolen spratt av. Da vet man at man har hatt en bra kveld, eller hur?

Jeg hadde aldri trodd at folk skulle klare å trøkke i seg disse donutsene men de røk fort! Da vi kom hjem fra en tur på byen i fire-tiden så jeg stjerner da jeg fikk øye på dem. Jeg slukte 4 stk til nattmat i tillegg til en halv pizza. Er det bursdag så er det bursdag. Skal lage et innlegg om donut stand DIY i morgen!

Jeg går alltid all in når jeg arrangerer noe fordi jeg synes det er SÅ gøy å gjøre det gjennomført! Jeg hadde derimot aldri klart det så bra uten hjelp fra de fantastiske damene som står bak Drømmefest. Herregud så fint det ble med ballongene og dekoren i taket! Ikke minst har jeg aldri stresset så lite før en fest tidligere. De kom tidlig på dagen og ordnet alt mens jeg var ute og handlet inn blomster, tok meg en dusj, gjorde meg klar til kvelden ++. Evig takknemlig for at de ville stille opp og jeg kan anbefale dem på det varmeste! De gjorde også surprise-bursdagen til M i fjor og det ble bare… WOW! Tuuusen takk.

Jeg gikk for denne kjolen for anledningen og følte meg skikkelig fin! Du finner den HER 🥳

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “25-årsdagen

 • Så utrolig fine bilder! Og veldig fin decor 😀 Hvordan har du redigert disse bildene? Og hva slags kamera har du brukt?

 • Elin
  Du er så vakker! Den kjolen kledde du virkelig godt! ❤️

 • Ann
  Jeg måååå se mer av huset deres!!!!! Vis vis vis! <3 hva tenker dere om tradisjonelt vs funkis egentlig? Er du fornøyd med valget om tradisjonelt?

  • Ååå! Så koselig <3 Jeg har alltid drømt om funkis, men de siste årene har jeg ønsket meg noe mer tradisjonelt. Føler det er litt "mykere" og mer hjemmekoselig? Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.. Er en egen sjarm over et gammelt bergenshus 🙂

 • Marie Høgholmen
  Gjerne en YouTube film hvordan du redigerer bildene dine 📸🤩

 • Ine
  veldig fint! hvorfor var det dekket på til så få, hvis dere var 17.stk? 🙂

  • For vi hadde ikke matservering – bordet var i grunn bare der for beerpong og et ekstra samlingspunkt. Hadde dessuten dekket til ute også så det var nok av plass 🙂

Comments are closed.