TRYING TO GET A FRESH START TO MY SUNDAY

Denne søndagsmorgenen hadde jeg planlagt et mission – børste støv av juicemaskinen min. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte den! Etter at jeg gravde meg til nærmest hull i bunnen av godteposen lørdag kveld, var jeg veldig giret på å ha en feel-good søndag. Jeg prøvde meg på den såkalte ‘mirakeljuicen’ som alle snakker om – sellerijuice. Det er ingen grunnlag for å si at denne faktisk er så amazing som alle skal ha det til, men det sies i hvert fall at om man starter dagen på tom mage med ett glass ren sellerijuice? Jo – da skal huden bli finere, fordøyelsen bedre, du tenker klarere, betennelser går ned og den skal motvirke aldring.. Vel, ikke vet jeg! Men jeg følte meg i hvert fall skikkelig fresh etterpå og det var det som var målet mitt. Denne skal jeg lage igjen!

Lyst til å prøve? Du trenger bare en bunt med selleri! Vask den godt, kutt opp i biter og juice i vei. Jeg trodde det skulle smake helt gruusomt, men med litt isbiter i glasset gikk den rett ned. Muligens jeg er skadet fra da jeg var 18 år, helsefreak og nærmest drakk rene alger i håp om å bli fin. Oh, those days!

Håper helgen deres har vært fin, at dere har kost dere glugg ihjel, og tatt et dypdykk i lørdagsgodtet med god samvittighet!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Starting the day fresh

 • Hei ville bare si at jeg virkelig liker bloggen din kjempe godt. Spesielt bildene dine. Men lurte litt på hvilket program du bruker til og lage collages.

 • Rebekka
  Hei!
  Så at du la ut på instastory at du vurderte å lage en egen Instagramkonto om oppussing. Skal du gjøre det? Hadde blitt så glad! Elsker oppussing, og inne minst stilen din!

 • Elin
  Heheh husker godt tiden din med grønne juicer og mye trening!

 • Beate F Tjøvik
  Kan du lage en update på «Whats on my iPhone X» ? <3

 • Haha, dette innlegget fikk meg til å le skikkelig, du er så god!<3 Tror de fleste kan relatere på både ett og annet punkt! 😛 Når det er sagt, så har jeg skikkelig lyst til å smake sellerijuice selv! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • andrea
  åå hvor er den fine marmor platen fra? <3

Comments are closed.