TRYING TO GET A FRESH START TO MY SUNDAY

Denne søndagsmorgenen hadde jeg planlagt et mission – børste støv av juicemaskinen min. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte den! Etter at jeg gravde meg til nærmest hull i bunnen av godteposen lørdag kveld, var jeg veldig giret på å ha en feel-good søndag. Jeg prøvde meg på den såkalte ‘mirakeljuicen’ som alle snakker om – sellerijuice. Det er ingen grunnlag for å si at denne faktisk er så amazing som alle skal ha det til, men det sies i hvert fall at om man starter dagen på tom mage med ett glass ren sellerijuice? Jo – da skal huden bli finere, fordøyelsen bedre, du tenker klarere, betennelser går ned og den skal motvirke aldring.. Vel, ikke vet jeg! Men jeg følte meg i hvert fall skikkelig fresh etterpå og det var det som var målet mitt. Denne skal jeg lage igjen!

Lyst til å prøve? Du trenger bare en bunt med selleri! Vask den godt, kutt opp i biter og juice i vei. Jeg trodde det skulle smake helt gruusomt, men med litt isbiter i glasset gikk den rett ned. Muligens jeg er skadet fra da jeg var 18 år, helsefreak og nærmest drakk rene alger i håp om å bli fin. Oh, those days!

Håper helgen deres har vært fin, at dere har kost dere glugg ihjel, og tatt et dypdykk i lørdagsgodtet med god samvittighet!

6 Responses to Starting the day fresh

  1. Hei ville bare si at jeg virkelig liker bloggen din kjempe godt. Spesielt bildene dine. Men lurte litt på hvilket program du bruker til og lage collages.

  2. Hei!
    Så at du la ut på instastory at du vurderte å lage en egen Instagramkonto om oppussing. Skal du gjøre det? Hadde blitt så glad! Elsker oppussing, og inne minst stilen din!

Leave a reply

Follow @ Instagram