Her skal jeg sitte å nyte resten av fredagskvelden min og det gledes. Litt ekstra fordi jeg har fått nytt trekk på hageputene, byttet til ny bordplate, svingt innom Plantasjen og kjøpt litt blomster.. Tjah, rett og slett fått det litt ekstra koselig utendørs! Det må nytes når sommeren viser seg fra sitt beste.

Jobb for dagen er levert, jeg har gjort regnskap og vasket alle vinduene utvendig og innvendig.. Nå tar jeg helg!

Her kunne jeg sittet i timesvis hver dag og sett på utsikten. Man får virkelig en helt spesiell ro i kroppen så nært havet! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en hel dag for meg selv, og kvelden skal nytes litt ekstra med ingenting annet enn me-time på agendaen – det er godt innimellom. God helg mine venner!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Friday night right here

Comments are closed.