Innlegget inneholder annonselinker

Jakke: HER
Bukse: HER

Altså wow. Da jeg gikk ut døren i dag med sandaler på føttene og ulljakke rundt kroppen (en mellomting i sesong, I guess) fikk jeg for første gang følelsen av at høsten ikke er langt unna. Litt ekstra bitende kulde i luften – selv vindkastene river litt ekstra. I ett øyeblikk fikk jeg lyst til å løpe inn igjen og lage chai latte, tenne lys og krype under pleddet, mens i det andre ville jeg skifte til sommerkjole bare på trass. Sant skal sies, jeg føler meg litt «snytt» for høst ettersom vi flyktet til Marbella akkurat i det den inntraff i fjor. Vi hoppet rett og slett over den årstiden, men i år kjenner jeg at jeg er glad for at jeg får oppleve den igjen. I år jeg er mentalt klar for det. Jeg gleder meg til å dele deilig, ordentlig høststemning. Ikke sitte med strikkegenser under en palme typ.

Fuzzy heels: HER

Når man kjøper et hjem sammen må man plutselig begynne å spørre om lov til ting. Vel, i og med at jeg har fått blankt nei på flere husdyr så fikk det bli med disse skoene. Synes jeg hører M allerede – «de der må du vaksinere før du flyr». Det var det første han sa da vi møttes og jeg hadde på meg Gucci slippersene mine… Love it. Nei, men fra spøk til alvor – jeg ELSKER sko som skiller seg ut i mengden i og med at antrekkene mine er ganske basic fra tid til annen.

Denne jakken I’m in love! Skikkelig tykk og god – elsker den oversized.

Vel, apropos høst. Jeg solgte unna halve garderoben min før vi dro bort i fjor høst og innså at jeg omtrent ikke hadde høstplagg igjen! Med renoverings budsjett fikk jeg likevel «godkjent» å unne meg litt nytt, til tross for at det gikk på bekostning av et par kvadratmeter med gulv. Vi får gjøre som pappa gjorde i barndomshjemmet mitt – legge parkett rundt sengen og ikke under. Det vil jo ingen legge merke til ; ) Neida (eller jo, det er sant – han gjorde faktisk det) vi skal ikke det, haha. Det skulle tatt seg ut! Jeg ler meg ihjel av alle historiene hans. Det får bli neste bok. Pappas «how-to guide in life». Big YES!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Nytt til høstgarderoben

 • Love, love, LOVE antrekket! Du ser helt smashing ut! :*
  Haha, Pappas “how-to guide in life”, venter i spenning på den! 😛 <3

  https://siljealice.com

 • Kristin
  Hei 🙂 Har du vippeextentions eller har du tatt vippeløft? Har så lyst til å ta vippeextentions, men lurer på om det er verdt det? Har du opplevd at de naturlige vippene dine blir veldig slitt? 🙂

  Ha en fin uke <3

  • Hei! Jeg har hatt begge deler men er nå tilbake på vippeextensions ☺️ Eelsker det. Sparer så mye tid på morgenen og føler meg alltid litt fresh! Hatt det i mange år i strekk tidligere før jeg tok en pause sist – vippene blir litt slitt men det tok ikke mange ukene før de var tilbake som normalt 🥰 Klem

 • Maren
  Eeelsker outfiten 🤗 Høsten asså,favorittårstiden innen fashion🥰
  Må klikke meg hjem samme bukse,hvilken str har du i din? Er det stretch i stoffet??
  Klemklem
  Gleder meg til masse mote fra deg i høst ,simpelthen eeelsker stilen din,og ikke minst (sagt der før ,at det er budsjettvennlig er et stort must for min del)🙈

  • Helt enig, elsker høstmoten 😍 Den er normal i størrelsen og ganske stretchy ♥️ Og tusen takk for så fine ord. Gjorde kvelden min!! Klem ✨

 • Jeanette
  Gleder meg til høsten! Så fin,frisk luft og alle de fine fargene i naturen

 • R
  Fra hvor er jakken?

 • Amalie
  Digger jakken! Vet du om den kommer inn igjen på Nelly i svart eller grå/beige? 🙂

  • Jeg skal ikke si sikkert, men det tror jeg! De pleier å fylle på varer som blir fort utsolgt og denne gikk relativt kjapt <3

Comments are closed.