Dere vet jeg er fan av gode basics, og jeg klarer meg ikke uten en klassisk blazer i garderoben. Mitt go-to outfit når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg er en oversized blazer, t-shirt, levi’s og messy bun. Da føler jeg meg fin uansett! Jeg synes derimot det er vanskelig å finne blazere med de perfekte snittene, og ikke minst en oversized variant. Denne jeg har på meg i dag er min store favoritt i garderoben, og det har den vært i noen måneder. Da jeg scrollet forbi den på Zara i går tenkte jeg at jeg bare måtte tipse dere! Hvis ikke, snik litt i kjæresten sin garderobe. Der finner du ofte de fineste blazerne, faktisk!

Tips: Du må gjerne ta turen innom herreavdelingen på Fretex også. Der har jeg sett mange fine blazere!

I dag er jeg i Oslo for jobb, og jeg blir her til i morgen. På morgenmøtet vi hadde i dag fikk jeg vite at jeg får lov til å dele en av prosjektene jeg har drevet med den siste tiden med dere allerede NESTE UKE! Herregud som jeg gleder meg til det. Endeliiiiiig! Nå har jeg resten av ettermiddagen fri, og i kveld skal jeg ut å spise med fine Rebecca som jeg studerte sammen med i New York. Vi har ikke sett hverandre siden hun var hos meg for en helg i fjor! <3

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Mitt go-to outfit

Comments are closed.