En av de mange grunnene til at jeg elsker å bo på hotell (hvis man ser bort ifra morgenkåpene og de fluffy hotellputene) er at jeg ofte blir inspirert av interiøret og løsningene. Spesielt nå som vi har et nytt hus hvor vi kan starte fra scratch! Denne stolen og de luftige gardinene gav meg skikkelig Paris vibber. I waaant! Jeg drømmer om lignende gardiner som danser i vinden på soverommet vårt. Det er noe litt magisk ved det, synes jeg!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Inspirasjon

 • Rikke
  Så hyggelig at du oppdaterer oftere. Korte innlegg med inspirasjon er så gøy å lese. Liker bloggen din veldig godt:)

 • Elise
  Stolen var super fin! Jeg lurte på hvordan du holder pelsen til Billy så fin, kan du dele produkter du bruker på han, hvilke børster osv. Hvor ofte børster du han og er han snill og tålmodig under pelsstellet? Trenger sårt tips og triks til min Maltichon som får floker veldig kjapt og er veldig utålmodig under pelsstellet…

 • Morgenkåpene på hoteller, det er så digg! Fine, inspirerende bilder!<3

  https://siljealice.com

 • emilie
  hvordan har du gjort det med tv og tvbenken din? har noe ala samme vegg som deg hvor det er vanskelig å få tven rett forran sofaen, så lurte på hvordan du hadde løst det! henger tven i veggen? har du gipsvegger, i så fall har du noen tips?
  tips til fine tvbenker?

  • Tv henger på veggen i et feste som gjør at man kan dra det ut og skrå det mot sofaen. Helt genialt! Kjøpte det hos Elkjøp 🙂 Synes Jotex har fått knallmye fint interiør i det siste, tror jeg så noen fine tv-benker også!

   • emilie
    takk for svar! tenker litt på samme løsning.. men har gipsvegger og har hørt av flere at det er tungt for veggen å ha tven der. Er det gipsvegger du også har?

    • Ja! Det har jeg. Men har skrudd boltene fast i stender i veggen 🙂 Du finner de med en stenderdetektor hvis du er usikker!

Comments are closed.