Heisann sveisann, det er alltid godt å komme hjem igjen til Bergen! Lyst på noe digg til middag? Jeg kan ikke huske akkurat når og hvordan vi kom på denne retten, men én ting vet jeg – vi har spist det MASSE! Det er rett og slett SÅ godt og ikke minst er det fort gjort å lage. Perfekt til dager som er litt ekstra hektisk! Man kan fint lage en kjøttfri variant med linser og godt krydder, samt eventuelt bytte ut lyse pitabrød med grove. Whatever you prefer darling!

.. Jeg innså nettopp at jeg har skrytt en rett opp i skyene i et helt avsnitt, uten å si hva det faktisk er! Vel, det er rett og slett varme pitabrød med verdens beste fyll. Crispy kylling (kjøp salatkylling og stek den godt med krydder), mango, hjemmelaget karrimajones og mais. Latterlig god kombinasjon!

C U R R Y  M A Y O

Dette er et must! Og så enkelt lager du det; bland én pose majones med saften av en halv sitron og ganske rikelig med karri. Miks godt sammen i en skål og voila – du har en dødsdigg karrimajones! Vi tar det litt på gefylen, så smak deg gjerne frem med sitron og karri. Er så godt til mango! Får vann i munnen.

.. Snakk om solen – jeg må hente M i huset slik at vi kan spise middag sammen! I dag har jeg jobbet hjemmefra mens han har styrt på i huset. Nå gleder jeg meg til mat og litt kvalitetstid – har dere sett Truls ala Hellstrøm på Sumo, forresten? Er så koselig (og morsomt) å skru på om kveldene.. ✨

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Middagsfavoritt akkurat nå!

Comments are closed.