Helgen min har virkelig vært helt magisk, og jeg føler den har vart lenge ettersom jeg har gjort så mye! Fredagskveld dro M og jeg ut med naboene våre i båt, og plutselig hadde Madcon konsert ute på Cornelius som ligger rett ved oss. Det var SÅ gøy! Snakk om tilfeldigheter. Følte at vi egentlig ikke burde vært der ettersom det var en bedrift som hadde et privat arrangement, men det var god stemning. Haha! Lørdag morgen tok vi en tur til byen, bare for kosen sin skyld. Tittet litt i butikker, spiste lunsj og koste oss i fineværet! Da kvelden kom hadde vi egentlig tenkt å ta turen til Bergenfest, men plutselig fikk vi et spontant innfall om å dra på båttur med naboene igjen istedenfor. Da ble det tur til Austevoll og overnatting i båten. Fem venner og tre hunder? Det ble intimt, haha! Vi kjøpte med reker, godteri og masse digg – spilte spill, hørte på musikk og koooste oss. SÅ gøy! Da vi kom tilbake på søndagen dro vi rett til huset og fortsatte rivingen. Hei hvor det går! Kan ikke akkurat si at jeg har ladet batteriene i helgen, men sosial-kvoten er i hvert fall fylt til randen!

Se på denne fine gjengen her, da! Vi var ganske spente på hvordan Billy ville reagere på et døgn i båt ettersom han har tidenes vannskrekk, men han overrasket stort. Har aldri sett han kose seg SÅ mye! Han kan umulig ha skjønt at vi var på vannet, for å si det sånn. Var så søt der han logret rundt i den nye, røde redningsvesten sin. Nå står en nokså hektisk uke for tur, og i morgen drar jeg til Oslo for jobb. Møter, innspilling og workshop er på agendaen!

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Helgen oppsummert

Comments are closed.