annonse

Jeg bruker i gjennomsnittet 8 timer på dataen hver eneste dag i jobben min og det har jeg gjort de siste 6 (snart 7!) årene. Som ambassadør for Elkjøp synes jeg det er supergøy å få teste produktene deres, og når det gjelder datamaskiner? Vel, da anser jeg meg selv som en aldri så liten ekspert når det kommer til hva jeg forventer av den. HUAWEI hadde jeg store forventinger til ettersom jeg vet at merket er nøye på alt fra detaljer til yteevne etter at jeg dro til Kina med dem i 2016. De sparer ikke på noe, og har som mål å være best på markedet innen tech på verdensbasis. Det har vært SÅ stas å få teste deres MateBook 13!

MateBook13 er den perfekte datamaskinen til hverdags. Om du liker å surfe, se serier, redigere film og foto eller jobbe med studier – da vil du elske den visuelle opplevelsen med HUAWEI’s FULLView 2K skjermoppløsing. Den gir en fantastisk visuell opplevelse med en rik, klar og levende grafikk. For meg som driver mye med fotoredigering var det et stort pluss og ikke minst ganske overraskende! Skjermen var nesten for bra og skarp. På tide med oppgradering?

Datamaskinen har en moderne look, metallisk ramme med diamond cut finish, er slim og lett samtidig som at det merkes at den er robust og solid. Perfekt hvis man ofte har den med seg på farten, for eksempel! Med Dolby Atmos® lydsystem gjør den videoer og filmer nærmest levende, men det jeg personlig elsket litt ekstra var at den kom med…. vent…. HURTIGLADER! Det er faktisk helt genialt. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger dataen min har slått seg av på reise (jeg elsker å jobbe når jeg flyr, for eksempel) og det er fryktelig irriterende. Etter 15 minutters hurtiglading får du hele 2,5 timer til bruk i gjengjeld. Og en ting til som jeg føler også er verdt å nevne – den har One Touch Fingerprint Log-on. I love it! HUAWEI MateBook 13 får du hos Elkjøp.

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Jeg tester; Huawei MateBook 13

 • Siri

  Bruker du fortsatt Mac eller kun denne?

 • Anonym

  Jeg ønsker å stille deg et kritisk spm. Etter å ha testet disse pcene du tester i et par dager eller uker, hva gjør du med dem da? Leverer du dem tilbake for at butikken skal selge de til redusert pris, eller beholder du dem? Det er jo HELT åpenbart at du ikke bruker annet enn Apple produkter til vanlig? Kanskje du kommer til å forsvare deg med at du varierer mellom privat og jobb-bruk, men helt ærlig. Det er jo ikke sant? Med en gang du er ferdig å teste disse produktene (både pcer og telefoner) så går du over til de vanlige produktene dine. Jeg mener ikke å virke bitter, men håper virkelig at disse produktene du får betalt for å teste ut går til folk som virkelig kommer til å bruke dem. Hvis ikke så er det utrolig trist å bare ha dem liggende hjemme og støve, og ikke minst for miljøets skyld.

  • Hei! Som det står ganske tydelig i innleggene mine for Elkjøp står det at jeg TESTER produktene deres. Rett og slett for å kunne veilede andre som gjerne ønsker å investere i en ny PC og er usikker på hva de skal gå for. Jeg får låne produktene for en periode, før Elkjøp får dem tilbake igjen 🙂

 • Michelle

  Litt ut av det blå, men lurte på hvor du har kjøpt den ringen du har på deg? 🙂

 • Sandra Eliassen

  Hei Eirin! Hvor er ringen din fra? 😀 Den var sykt fin! Elsker bloggen din forresten!

 • Silje

  Men hvis de er så gode, hvorfor kjøper du/beholder du de ikke selv?

 • Lene

  Hvor er den nydelige ringen din fra?? 🙂

 • Siri

  Det blir liksom ikke like overbevisende når man vet du uansett går for Apple:/

  • Er ikke ute etter å overbevise noen. Hvis du tar deg tid til å lese innlegget først, så står det gjentatte ganger i innlegget at jeg tester for Elkjøp – ikke at jeg bruker produktet fast. Min jobb er å veilede og inspirere dem som ønsker seg en PC som ikke nødvendigvis er Apple. Apple er blant annet begrenset når det kommer til programmer som blant annet Windows mm. er kompitabel med og som mange har behov for i hverdagen / studier / jobb. De setter garantert pris på tips og inspirasjon til de uendelige alternativene som finnes der ute inne laptops. Foretrekker du Apple – scroll videre ☺️

 • Lily

  Is the ring on you finger an engagement ring?

Comments are closed.

Translate