Reklame: Innlegget inneholder en annonselenke

Og så var freddan’ heeer! Vi har tilbragt (så å si) hele formiddagen i huset og revet til den store gullmedaljen. Venter på at boblen skal sprekke, men akkurat nå er det bare gøy! Takeaway pizza og lave skuldre venter resten av kvelden og jeg kunne ikke fått en bedre “belønning”, haha. Jeg tror dette må være en av mine største obessions når det kommer til junk food. Bonus / minus er at når vi flytter? Da kan vi faktisk få det levert rett på døren. Det kan bli stygt 🙈

Kjolen min finner du HER

Planene for helgen vet jeg helt ærlig ikke. Jeg tror i hvert fall det blir fri fra renoveringen i morgen, og det blir litt deilig med en dag av! Spesielt når det er meldt sol og varme. Senere i kveld skal vi ut i båt med naboene og det ser jeg skikkelig frem til. Denne leiligheten har ikke bare gitt meg tre fantastiske år fylt med minner, hyggelige stunder og opplevelser – men også venner for livet. DET er kos! Håper dere får en nydelig helg – vi skrives på søndag. Klem!

12 Responses to Weekend baby

  1. Hei! Kunne du laget et innlegg eller en video om hvordan du styler håret ditt til å bli som på bildene her?
    Gleder meg også til flere updates på huset! Klem (:

  2. Åhhh dør av alle de fine klærne dine🥰🥰🙈☺️ Hvor er den sorte skjortekjole du har på deg på instastory?❤️❤️Dødsfiin🙌🏻🙌🏻✨ (håper den er budsjettvennlig)🙈 for lommeboka mi😅

Follow @ Instagram