Ekstra fin ble morgenen når litt beauty produkter dumpet ned i postkassen min! Jeg elsker å teste produkter, og klikket hjem noen treats fra Nelly her forleden. Ble rett og slett skikkelig nysgjerrig på disse produktene! Jeg har jo vært trofast til toneren(e) til Clarins i flere år, og da jeg fikk øye på ‘Daily Energizer Wake-Up Booster’ måtte jeg bare kjøpe den. Den skal visst gi huden en umiddelbar dose energi på morgenen, samt fuktighet og glød.

Glow 2 Go er en stick med highlighter og blush i én. Perfekt å ha i vesken disse hektiske dagene med renovering og mye jobb på agendaen! Jeg kjøpte min i fargen Golden Peach og jeg tror den vil bli EKSTRA fin nå på sommeren til litt solkysset hud. Gleder meg til å teste! Er jo så fort gjort å klappe på litt glød og roser i kinnene ✨(Produktene er ikke sponset – ville bare tipse) Nå skal kaffen slukes, arbeidsklærne på og renoveringen fortsette. Ha en FIN dag!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Beauty for breakfast

 • Jeg har brukt boosteren i mange år, men det ser ut som de har sluttet å produsere den… Jeg sleit i hvert fall med å finne den på nettet nå nylig 🙁

 • Frida

  Lykke til med renoveringen! Vi har totalrenovert vårt hus et halvt år nå og skal være ferdig i august. GLEDER MEG! Det har vært opp og nedturer men det blir så bra når det blir ferdig!😍 Forresten! Drev ikke du med kickboksing en periode? Vurderer å prøve noe ny form for trening men er usikker på om kickboksing kan være noe for meg ?

  • Hei Frida! Herregud så spennende, det må være verdens beste følelse å flytte inn etter så mye arbeid 😀 Og ja, det stemmer! Kickboksing var SÅ gøy og vanvittig bra trening – tenker ofte at jeg har lyst til å begynne med det igjen! <3

 • Kristina

  kan du kanskje lage et innlegg hvor vi får se “Glow 2 Go” på? <3

  Ha en fin helg!

 • Det er alltid veldig gøy å teste nye produkter! Jeg er en stor beauty junkie og elsker å få tips og triks! 😀 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.

Translate