Ekstra fin ble morgenen når litt beauty produkter dumpet ned i postkassen min! Jeg elsker å teste produkter, og klikket hjem noen treats fra Nelly her forleden. Ble rett og slett skikkelig nysgjerrig på disse produktene! Jeg har jo vært trofast til toneren(e) til Clarins i flere år, og da jeg fikk øye på ‘Daily Energizer Wake-Up Booster’ måtte jeg bare kjøpe den. Den skal visst gi huden en umiddelbar dose energi på morgenen, samt fuktighet og glød.

Glow 2 Go er en stick med highlighter og blush i én. Perfekt å ha i vesken disse hektiske dagene med renovering og mye jobb på agendaen! Jeg kjøpte min i fargen Golden Peach og jeg tror den vil bli EKSTRA fin nå på sommeren til litt solkysset hud. Gleder meg til å teste! Er jo så fort gjort å klappe på litt glød og roser i kinnene ✨(Produktene er ikke sponset – ville bare tipse) Nå skal kaffen slukes, arbeidsklærne på og renoveringen fortsette. Ha en FIN dag!

5 Responses to Beauty for breakfast

  1. Jeg har brukt boosteren i mange år, men det ser ut som de har sluttet å produsere den… Jeg sleit i hvert fall med å finne den på nettet nå nylig 🙁

  2. Lykke til med renoveringen! Vi har totalrenovert vårt hus et halvt år nå og skal være ferdig i august. GLEDER MEG! Det har vært opp og nedturer men det blir så bra når det blir ferdig!😍 Forresten! Drev ikke du med kickboksing en periode? Vurderer å prøve noe ny form for trening men er usikker på om kickboksing kan være noe for meg ?

    • Hei Frida! Herregud så spennende, det må være verdens beste følelse å flytte inn etter så mye arbeid 😀 Og ja, det stemmer! Kickboksing var SÅ gøy og vanvittig bra trening – tenker ofte at jeg har lyst til å begynne med det igjen! <3

Follow @ Instagram