Klyp meg i armen, vi er i gang med renoveringen! I dag gikk startskuddet og planen er å starte i øverste etasje før vi beveger oss nedover etasje for etasje. Omtrent alt skal rives ned til grunn før vi skal bygge det opp igjen! Det er veldig spennende ettersom vi kan endre på planløsning og bygge opp igjen huset akkurat slik vi vil ha det. På tre timer klarte vi å rive nesten alt i øverste etasje. Herregud så gøy det var! Her blir vårt soverom med tilhørende master bad, soverom nummer to, samt gang ut mot takterrassen (det er ikke bad i denne etasjen per dags dato, men vi skal gjøre loftstuen om til det).

Altså, jeg er helt sjokkert over hvor mye M kan. Blir helt satt ut! Og om jeg er sjeleglad for det? Eh, JA!

Etter taklister i hodet, spiker i fingeren og harde tak er jeg så sliten at det dunker i kroppen. Og dette er dag én? Haha! Men det var så gøy at jeg ALDRI hadde lyst til å stoppe! Jeg har tatt maaange før-bilder av hele huset. Gleder meg til vi kan sammenligne dem når vi er ferdig! Wiiih.

Håper dere synes det blir gøy å følge med på renoveringen fremover, selvom det er litt utenom hva jeg ellers deler her inne. Jeg synes i hvert fall det er veldig hyggelig å dele prosessen – ikke minst vil det være fint å ha det i arkivet slik at vi kan se tilbake på det om noen år. Det blir en ny kategori på bloggen! Målet er å flytte inn til desember – spørs om vi klarer å bli ferdig med alt innen da. Men, så lenge øverste etasje og hovedetasjen er klar får det holde! 🤞🏼

19 Responses to Renoveringen har startet

 1. Så spennende tid det blir fremover, Eirin! Jeg elsker å følge slike prosjekter, spesielt nå som jeg snart har spart opp nok til å kjøpe egen leilighet. Planen er å kjøpe en jeg kan renovere med hjelp av min far og familiemedlemmer, og jeg gleder meg til å få masse inspirasjon fra deg <3 Lykke til videre!

 2. Kjempetips for en mer bærekraftig oppussing: legg ut ting til salgs/gis bort på Finn! Både parkettgulv (som dere kanskje ikke skal bruke igjen), kjøkkeninnredning, innebygde skap mm. Folk kommer gjerne og demonterer selv også, det er utrolig praktisk, og bra for miljøet! 🙂

 3. Hvorfor begynte dere ikke med renovering tidligere, dersom målet er å flytte inn i desember?

 4. Såå gøy å følge med på! Jeg skal også pusse opp hus fra september, og har laget en egen insta til det (instagram.com/trailofalpacas) for å dokumentere. Er veldig gøy å kunne se tilbake på etterpå!

 5. Kjempe gøy å få følge med på renoveringen! Det er så inspirerende. Drømmer om å gjøre det selv, en gang i fremtiden! 🙂

 6. Så gøy å få bli med på reisen deres! Akkurat ferdig med å rive og pusse opp rekkehus på tre etasjer, så blir spennende å følge med på deres prosjekt! Vil dere inn til jul, får dere det nok til✨ Stå på og lykke til!

 7. Vi er akkurat ferdig med å pusse opp huset våres. Det har vært to lange år, men absolutt verdt det! Husk og sette av tid til hverandre og pleie forholdet underveis 🙂

 8. Kan trøste deg med at man blir mest sliten og støl første dagen man kommer inn i det, elsker og total renovere

  og det er sykt gøy når man begynner oppbyggingen igjen

  Lykke til blir spennende og følge

Follow @ Instagram