· W E L C O M E  J U N E ·

Sommeren er så og si her – det er så deilig! Jeg elsker Bergen når solen skinner, og jeg håper vi får mange soldager denne måneden. Grillkvelder, blåskjell og reker på Bryggen, lysere kvelder, rosa solnedganger, utendørs jobbing på huset med iskrem-pauser på nærbutikken.. Det er mye jeg gleder meg til i juni! Her kommer 10 ting jeg vil gjøre denne måneden. Kanskje du har lyst til å lage en liste du også, og dele den med meg og oss andre til inspirasjon?

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Finne ut hva jeg skal gjøre på bursdagen min! 23. juli fyller jeg 25 år og det er jo litt stort. Jeg har vært litt frem og tilbake om jeg skal orke å feire den skikkelig eller rett og slett bare ta det helt rolig. Det må jeg med andre ord finne ut av denne måneden i tilfelle ting må planlegges! Hmmm..

2. Bestille flybilletter til Marbella. Jeg får besøk av lillesøsteren min første uken i juli og det blir skikkelig koselig med litt etterlengtet kvalitetstid! Det blir også mest sannsynlig siste turen før vi “flytter” ut av leiligheten i juli. Gruer meg litt til det!

3. Finne en fin clutch til bryllupet jeg skal i neste helg. Har dere noen fine “in mind” dere vil dele med meg, kanskje? Jeg skal ha denne kjolen.

4. Starte rivingen. Herreguuuuud som jeg gleder meg! Endelig begynner vi og jeg gleder meg som et lite barn på julaften.

5. Finne ut hvilket gulv, bad og kjøkken vi ønsker. Dette er viktige avgjørelser og jeg er allerede godt i gang med planleggingen!

6. Avtale møte med kommunen. Som jeg nevnte i går ønsker vi å sette inn Velux takvinduer, og jeg er ganske sikker på at vi må søke om dette. Vi tenkte å ta et møte med Bergen Kommune (de tilbyr 15 minutter gratis konsultasjon hvis dere lurer på noe innen bygging, så vet dere det) for å undersøke hva vi er pliktig til osv. Håper så inderlig vi får det gjennom!

7. Fullføre Barry’s Academy. Jabbadabbadoooo! Viktig å sette seg noen mål for helsen og sitt eget velvære også. Lett å glemme i en hektisk hverdag!

8. Jobbe strukturert mot målene mine dette året og bli flinkere til å delegere tiden min.

9. Prøve meg på en ny falafel oppskrift. Jeg elsker falafel og handlelisten er fylt med alle ingrediensene jeg trenger! Kanskje det blir falafel i pita og yoghurtdressing til middag i dag? Hvis det blir bra deler jeg selvfølgelig oppskriften med dere om dere vil!

10. Lage en ny bakgrunn for sommeren som kan inspirere meg hver gang jeg åpner dataskjermen ✨

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i juni

 • Sanna
  Håper du vil dele bakgrunnen du lager, elsker bakgrunnene dine! Et spr angående det. Har du kunnet vurdert å lage den neste bakgrunnen i str 2560×1600, som er strørrelsen på en 13`3 tommers macskjerm? Jeg gjør dette, og da passer bakgrunnen perfekt med tanke på strørrelsen til skjermen 😀

 • Gleder meg til og følge oppusings prosjektet deres.

 • E
  Hei,
  Jeg har et ønske om å bo 3-6 mnd i Spania og vurderer blant annet Marbella. Kan du lage et innlegg hvor du oppsummere litt hvordan det har vært, hvor dere fant leiligheten, leiepriser, området dere har bodd i og om det er noe du anbefaler osv.? Hvordan har hverdagen der vært, blir det ensomt, har dere hengt med andre norske/svenske etc? Forstår godt om du ikke ønsker å røpe område før du har flyttet ut.

 • :)
  Hvor er skoene fra?😍

 • Falafel er digg og super allsidig! Fresh sommerlig bakgrunn til PCn har jeg også laget meg – sååå fint å bli møtt av når en åpner datamaskinen! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Nora
  Accessorize har muligens en fin og rimelig clutch!

  https://global.accessorize.com/en-no/bags/clutch-bag

 • Sigrid
  Ææææ det kribler i meg når jeg ser dere har begynt å rive – dette blir SÅ GØY Å FØLGE!! Vi bor og i et gammel bergenshus, og skal renovere loftet til høsten, blir så inspirert av deg! Synes det virker litt styr med søknadsprosessen (fordi takhøyden må vi søke kommunen om endring fra tilleggsdel til hoveddel), men tror det blir så verd det! Du må dele masse masse, blir så bra dette!!

  • GØY at du blir glad for det!!! Jeg gleder meg sånn til å dele alt med dere 😀 Og lykke til med renovering av loft! Mye strev, men så verdt det <3

 • Cathrine
  Sjekk ut 4Africa sine clutch.

 • Elisa
  Hei Eirin! Jeg og tre venninner reiser til Marbella om to uker. Lurte på om du har noen absolutte tips til steder vi bare må besøke. Utflukter/skjulte perler med fine strender som ikke er alt for langt unna – utesteder – middagstips? Setter sååå pris på svar. 🙂 Klem!

 • Ingvild
  Gleder meg så mye til å følge meg på oppussingsprosjektet deres 🙂 Og JA, gjerne del falafeloppskrift.

  Ha en fin helg!

 • Hei

  Vi er på jakt etter en fin leilighet i Marbella i aug/sept. Vet du om noen leiligheter i komplekset dere leier er ledige til utleie? Hva heter komplekset der dere bor ?

Comments are closed.